SKANDINĀVIJAS KAUSS - 2011

iesūtīts: 2010.11.29 15:56
Madonā Smeceres sila slēpošanas un biatlona sporta bāzē.

Latvijas Slēpošanas savienība, sadarbojoties ar Madonas novada pašvaldību 2011.gadā, no 1.- 4.februārim, Smeceres sila slēpošanas un biatlona sporta bāzē rīkos, augstākā līmeņa, kādas jebkad ir bijušas Madonas novadā sacensības distanču slēpošanā – SKANDINĀVIJAS  KAUSS – 2011. Sacensību dienas ir 2.- 3.februāris.

Ir parakstīts sadarbības līgums.

Ir izveidota darba grupa, kas ir atbildīga par  sacensību organizēšanu, sadalīti darba pienākumi katrai no pusēm un ir uzsākts darbs pie sacensību organizēšanas. Darba grupa ir tikusies jau vairākas reizes un viena no šādām tikšanās reizēm notika arī 29.novembrī, kad par paveikto un vēl darāmo pārrunāja Madonas novada pašvaldības darbinieki, sacensību direktors Gunārs Ikaunieks,  bāzes priekšnieks Voldemārs Šmugais, Madonas novada pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs, tūrisma un informācijas centra vadītāja – tūrisma darba organizatore Sanita Soma, sporta darba organizators Māris Gailums un Madonas bērnu un jaunatnes sporta skolas slēpošanas nodaļas vadītājs Dainis Vuškāns.  kas atbild par kādu no sacensību organizēšanas pienākumiem.

Sanāksme notika Smeceres sila slēpošanas un biatlona sporta bāzē, kurā jau no 27.novembra pirmo reizi bāzes vēsturē, tika uzsākta mākslīgā sniega ražošana un izlīdzināšana pa sacensību distancēm.

Kā jau iepriekš tika informēts, ka pateicoties pārrobežu projektam Latvija – Igaunija, tika iegādāti, divi sniega lielgabali, sūknis un arī moderns RETRAKS, trašu sagatavošanai. Smeceres sila slēpošanas un biatlona sporta bāzē, slēpotāji pirmo sniegu jau iemēģināja 27. un 28.novembrī, pēc saņemtās informācijas no sporta bāzes darbiniekiem jau 30.novembra vakarā pilnībā ar mākslīgo sniegu būs noklāts 1,1 kilometra aplis.

Laipni gaidīti Smecers sila slēpošanas un biatlona sporta bāzē.


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums