.

Madonas BJSS komandu starti basketbola turnīrā

iesūtīts: 2024.05.29 08:45
22. maijā Gulbenes basketbola nodaļas treneri organizēja „Gulbenes Basketbola Kausu” bērnu auditorijai, kas dzimuši 2016. un 2015. gadā.

Lielai daļai audzēkņu un viņu vecāku šī bija pirmā sacensību pieredze, emocijas un iespaidi. Sacensību formāts tika izvēlēts 3 pret 3 uz abiem groziem, kas piemērots agrīna vecumposma spēlētājiem, lai spētu demonstrēt savas tehniskās iemaņas, fiziskās spējas un lēmumu pieņemšanas kvalitāti un ātrumu.


Kopumā turnīrā piedalījās 26 komandas no reģiona pilsētām - Gulbenes, Madonas , Balviem, Rugājiem, Ezerzemes/Rēzeknes, Jēkabpils , Daugavpils.
Jaunākajā vecuma grupā 2016. gadi (1. klase) 10 komandu konkurencē par spēcīgākajiem šajā reizē kļuva visas 3 Gulbenes komandas.

2016. gada dzimušiem jauniešiem(treneris Mikus S.) Madonas BJSS pārstāvēja 2 komandas- Roberts Medenis, Ričards Reinis Repšs, Renārs Kaplers un Everts Jubelis.
Otro komandu pārstāvēja Ernests Ogorodņikovs, Gustavs Zvaigzneskalns, Haralds Ābrams un Valters Krišāns.

Paldies vecākiem par atbalstu un būšanu klāt.

Vecākajā grupā 2015. gadi (2. klase) komandas tika sadalītas 2. meistarības līgās.
1. līgā (8 komandas) par uzvarētājiem kļuva Madona (R.Kodaļevs, A.Ivins, J.Liepiņš jr.) otrā vieta Gulbenei, bet trešie – Ezerzeme/Rēzekne.

1. līgā Madonas BJSS 2015.g.dz. pārstāvēja arī otra komanda(E.Stafeckis, E.Ļeonovs, M.Cielēns, R.Justs), kuri līdz godalgām netika, bet patīkamu pieredzi ieguva.
2. līgā (8 komandas) pirmā un otrā vieta Gulbenes komandām, bet trešie – Balvi.
Madonas BJSS 2. līgā 2015.g.dz.pārstāvēja arī Madona-3 (R.Briedis, K.E.Kalējs, D.Solovjovs) un Madona-4 J.V.Kvāšis, E.Rieksts, K.Saliņš)

Paldies Madonas BJSS , vecākiem par izpalīdzēšanu un atbalstu!


‌Iesūtīja: treneris Agnis Beķeris 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums