Madonas volejbola komanda – Oly Bet entuziastu volejbola līgas čempiones

iesūtīts: 2022.05.23 16:17
15.maijā, Rīgā ar finālspēlēm noslēdzās Oly Bet entuziastu volejbola līgas čempionāts. 2021./2022/gada 2.līgas čempionātā piedalījās arī Madonas sieviešu volejbola komanda un MIX (3x3) Madonas komanda.

. Abas komandas pēc regulārā čempionāta iekļuva izslēgšanas spēlēs. Madonas sieviešu komanda pusfinālā ar rezultātu 3:0 pārspēja Aizputes komandu un iekļuva finālā. MIX komanda pusfinālā ar rezultātu 1:2 zaudēja LM Logi komandai. Spēlē par zelta medaļām Madonas sieviešu komanda pēc diezgan neveiksmīga pirmā seta sākumu, spēja saņemties un uzvarēt gan pirmo setu, gan visu spēli ar rezultātu 3:0 un izcīnīja čempionu titulu. MIX komandai spēlē par bronzas medaļām pretīm stājās Vecumnieku komanda. Spēle ritēja punkts punktā abus setus, bet bronzas medaļas tomēr ieguva Vecumnieku komanda uzvarot ar rezultātu 2:0. Madonas komandai 4. vieta.

Čempionāta uzvarētāju - Madonas sieviešu komandā visas sezonas garumā spēlēja: Gunta Ņesterenko, Anita Pizele, Baiba Lutere, Ilze Rubule, Līna Gailuma, Marta Nipāne, Karlīna Daukše, Alise Igale, Rūta Špune, Rūta Linde, Rita Rubule, Sabīne Cimdiņa, Agija Ankeviča.

Sveicam komandu ar šo lielisko panākumu!

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums