.

Mārcienas kausa izcīņa 64. lauciņu dambretē

iesūtīts: 2022.03.15 11:01
12. Martā Mārcienas kultūras namā notika Mārcienas kausa izcīņa 64. lauciņu dambretē. Šogad šis pasākums tapa veselības projekta ietvaros sadarbībā ar biedrību ‘’Sportiskais Gars”, kas kopā ar pagasta pārvaldi organizēja veselības nedēļu Mārcienas pagastā.

Uz dambretes spēli bija ieradušies 32 dalībnieki, kas pārstāvēja 7 komandas – ‘’Dzelzava’’, ‘’Jezupa mafija’’’, ‘’Viļāni’’, ‘’Mārciena’’, ‘’Madona’’, ’’Jēkabpils’’ un ‘’Liezēre’’. Spēlētāji cīnījās par godalgām kopvērtējuma, dāmu un jauniešu, kā arī dambretes ātrspēlēs konkurencēs.

Kopvērtējumā 1.vieta Raivis Paegle, 2.vieta Raimonds Millers, 3.vieta Ivars Mauriņš, 4.vieta Edvīns Šķilteris, 5.vieta Maigonis Juhņevičs, 6.vieta Guntis Bringulis. Dāmu konkurencē 1.vieta Ilze Priedīte, 2.vieta Mairita Mozais, 3.vieta Diāna Rudzone. Jauniešiem, meitenes 1.vieta Amanda Švirkste, 2.vieta Terēze Stepiņa, 3.vieta Sanita Donase, zēni 1.vieta Artis Lipše, 2.vieta Jēkabs Stepiņš, 3.vieta Ruslans Karezins.

Ātrspēlē 1.vieta Raivis Paegle, 2.vieta Edvīns Šķilteris, 3.vieta Guntis Bringulis, 4.vieta Raimonds Millers, 5.vieta Valerjāns Vizulis.

Komandu iekaitē 1.vieta ‘’Jezupa Mafija’’, 2.vieta ‘’Jēkabpils”, 3. vieta ‘’Mārciena’’.

Pēc gandrīz divu gadu pauzes, bija liels prieks atkal satikt visus un labi pavadīt laiku pie dambretes spēles, visos spēlētajos bija manāms liels azarts un cīņas spars par uzvaru. Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos un biedrības ‘’Sportiskais Gars’’ vadītājam Ventam Ikauniekam par veselības veicināšanas projekta norisi!

Mārcienas pagasta pārvaldes sporta darba organizators Jevgenijs Tarasovs.

 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums