Saulaini sniegotais Tautas slēpojums Madona 2022 aizvadīts

iesūtīts: 2022.02.28 10:38
Pēc 2 gadu pārtraukuma, skaistā un saulainā ziemas dienā, 26.februārī, lieliski sagatavotās sporta un atpūtas bāzes "Smeceres sils" trasēs notika Tautas slēpojums Madona 2022. Sacensībās dažādās distancēs startēja vairāk nekā 200 dalībnieki. Smeceres silā sniegs bija pietiekošā daudzumā, lai izveidotu 16 km garu apli, kas aizvijās līdz Smeceres krogam, kur bija viens no siltās tējas un ēdināšanas punktiem.

30 km distancē par uzvarētāju kļuva Sandijs Kļaviņš no Rīgas, 6 sekundes vēlāk finišēja Uvis Akmentiņš no Madonas Bērnu un jaunatnes sporta skolas, 3.vieta Armandam Pivoram no Ogres Biatlona kluba. Sieviešu konkurencē 30 km uzvara Zanei Robaldei no OK Arona.

15 km distancē ātrākie bija biatlonisti Edgars Mise (Šlāgeris, Madona) un Elza Bleidele no Cēsīm. 7 km distancē uzvarēja Artūrs Andersons (ULDEX, Valmiera) un Alise Plāte (Madonas BJSS). 2,5 km distancē nepārspēti palika Madonas BJSS audzēkņi Ervīns Kūlītis un Sabīne Grudule.

Bērnu slēpojumi bija azartiski, jo visās grupās izvērtās cīņa par pirmajām vietām. Mazajiem slēpotājiem pa priekšu slēpoja pats Smeceres sila vadītājs Gunārs Ikaunieks, kurš atzina, ka ar šādu cīņassparu un neatlaidību rezultāti slēpošanā neizpaliks un pēc dažiem gadiem varam sagaidīt jau ātrus slēpotājus lielākās distancēs.

Jāatzīmē, ka Madonas slēpojums ir lielisks piemērs pašvaldības, uzņēmēju un sporta organizatoru sadarbībai, kas veicina sporta pasākumu kvalitāti, publicitāti un dod iespēju iedzīvotājiem piedalīties labi sagatavotā pasākumā.

Paldies atbalstītājiem: Madonas novada pašvaldība, sporta un atpūtas bāze "Smeceres sils", Smeceres krogs, Dobeles dzirnavnieks, Šlāgeris, Papīrs, Milzu, Madonas viesnīca, BTA, viesu nams “Paradīze”, Taku sports, Madonas karameles, Wellwoman, Piena loģistika.


Rezultāti: https://www.sportlat.lv/rezultati/1559/madonas-tautas-slepojums-2022

FOTO: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=SPORTLAT&set=a.4943686405709197


Informāciju sagatavoja: Biedrība Sporta klubs “SportLat”

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums