"BK Madona/BJSS" turpina uzvaru sēriju

iesūtīts: 2021.10.11 11:43
Kā iepriekš ziņots, Reģionālās līgas komanda "BK Madona/BJSS" parādīja, ka nav ar pliku roku ņemama, jo Latvijas Basketbola Užavas kausa izcīņas 1.kārtā no turpmākās cīņas izslēdza Ramirent Nacionālās līgas komandu RSU/VEF Rīga. Uzvarot Rīgā ar 3 punktu pārsvaru (85:82), tas izdevās arī Madonā (83:72). Divus spēļu summā uzvara ar 14 punktu pārsvaru.

Otrajā kārtā arī tikšanās ar Ramirent Nacionālās līgas komandu OC „Limbaži”. Arī pret OC "Limbaži" pirmās kārtas pārsteiguma autori BK Madona/BJSS 1.oktobrī Madonā tika pie panākuma. Savā laukumā "Madonas" basketbolisti uzvarēja ar 88:78, kas uz atbildes spēli Limbažos komandai ļaus doties ar desmit punktu handikapu. Daudzpusīgu sniegumu demonstrēja Toms Kohanovs, izceļoties ar 17 punktiem, astoņām izcīnītām bumbām un 11 rezultatīvām piespēlēm, 17 punktus pievienoja Jānis Dumburs un Artūrs Škute, 10 punkti Edijs Skuja, 8 punkti Miks Kalniņš, 6 punkti Miķelis Liberts, 5 punkti Jānis Mednis, 4 punkti Kārlis Liberts, 3 punkti Ralfs Ozolnieks, 1 punkts Jurģis Juška. 

Mājas spēles video var noskatīties ŠEIT

     Kā vienīgā Reģionālās līgas komanda pret valsts spēcīgākajām vienībām spēkus varēs samērot tieši BK"Madona/BJSS", kas izbraukumā pamatīgi lika trūkties "Limbažiem". Uz atbildes spēli Limbažos 8.oktobrī komanda ieradās ļoti mobilizējusies. Pirmo ceturtdaļu 16:14 uzvarēja Limbaži, bet spēles otrajā (13:28) un trešajā (9:24) ceturtdaļā ļoti labi gan aizsardzībā, gan uzbrukumā spēlēja BK „Madona/BJSS” un par uzvarētāju neradās šaubas jau sākoties ceturtajai ceturtdaļai , kuru arī noslēdzām savā labā (11:17). Beigās izbraukumā izcīnīta graujoša uzvara 83: 49 (divu spēļu summā 171:127). Komandas labā Toms Kohanovs guva 17 punktus un 10 rezultatīvas piespēles, Edijs Skuja un Jānis Dumburs pievienoja katrs 15 punktus, Miks Kalniņš 11 punkti, Jānis Mednis un Miķelis Liberts 9 punkti, Ernests Lazdups 3 punkti, Rūdolfs Zemītis 2 punkti un savā debijā Latvijas Basketbola Užavas kausa izcīņā Rainers Ščeglovs guva 2 punktus, 1 rezultatīvi piespēlēja un izcīnīja 1 atlēcošo bumbu.

     Tikmēr 4.oktobrī Krāslavā aizvadījām savu pirmo šīs sezonas Reģionālās līgas spēli. Pēc veiksmīgām 3 spēlēm Latvijas Basketbola Užavas kausā komandā valdīja atslābums, dažiem spēlētājiem tika iedota brīvdiena un gala rezultātā zaudējums 69:79 (A.Škute 16, J.Dumburs 15, J.Mednis 9, M.Liberts 8, E.Lazdups 5, R.Ozolnieks 4, M.Mamedovs 3, R.Zemītis 3, J.Juška 3, O.Krūmiņš 2 un debijas spēlē K.Greidiņš 1 punkts).

     Pilnīgi iespējams, ka šī neveiksme mums lika papildus koncentrēties Latvijas Basketbola Užavas kausa atbildei spēlei 8.oktobrī Limbažos kas deva vajadzīgo efektu.

     Trešajā kārtā BK”Madona/BJSS” tiksies ar Pafbet LAT-EST līgas komandu “VALMIERA GLASS VIA”. Pirmā spēle paredzēta Madonas pilsētas sporta centrā 27.oktobrī 20.00, atbildes spēle Valmierā 3.novembrī 19.00.

Informāciju sagatavoja: AGNIS BEĶERIS, basketbola treneris 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums