SPORTISKA UN RADOŠA ĢIMENES DIENA - TĒVA APLIS 2021 / 12.09.2021 / Lazdonā

iesūtīts: 2021.08.30 10:53
Tēva dienā, svētdienā, 12. septembrī no plkst. 11:00 Lazdonas pamatskolas teritorijā norisināsies sportisks un radošs notikums ģimenēm Tēva Aplis. Notikuma centrā kalnu velosipēdu cross country velo sacīkstes Tēva aplis 2021, kurās aicinām piedalīties velo entuziastus un entuziastes kā arī profesionāļus vienā kopīgā vecuma grupā no 18 gadu vecuma.

Aktuālā informācija par notikumu: https://fb.me/e/15lS9Ifi0

Sacīktes notiek pēc olimpiskā principa ar kvalifikācijas braucieniem, 1/4 fināliem, 1/2 fināliem un fināla braucienu. 1 braucienā piedalās 4 - 6 braucēji, tāpēc dalībnieku skaits ir ierobežots līdz 60 dalībniekiem. Sacīkšu sākums 11:00. Papildus info meklē Tēva aplis 2021 nolikumā.

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās līdz 11.09.21. plkst. 20:00 pa tālruni 25634383 /Lauris/. Dalībnieku skaits ierobežots līdz 60.

Kamēr velo braucēji sacenšās, visas dienas garumā viņu līdzbraucēji un citi notikuma apmeklētāji un viesi laipni aicināti apmeklēt un iesaistīties sportiskās veiklības stafetēs un radošās mākslinieciskās aktivitātēs Pozitīvo Emociju Pieturā. Aktivitātes veidotas un paredzētas bērniem no 6 gadu vecuma un arī pieaugušajiem.

Slāpes un izsalkumu visu notikuma laiku klātesošajiem kliedēs kafejnīca Bura.

Notikuma spilgtākos mirkļus komentēs Kristaps Šķēls.

Kopumā lieliska iespēja pavadīt saistošu un kvalitatīvu laiku ģimenes lokā svaigā gaisā veselīgā, sportiskā un radošā atmosfērā. Rezervējam šo dienu un tiekamies Lazdonā uz pirmo Tēva Apli, jo laika apstākļus sola bez nokrišņiem!

___


Tēva dienas notikuma publiskās aktivitātes tiek organizētas ārā svaigā gaisā un visi aicināti respektēt vienas otru, ievērojot valstī noteiktos ar Covid 19 saistītos ierobežojumus un noteikumus.

___

Īpaša pateicība Tuna the Cat no www.ericasynths.lv.

Paldies Lazdonas pagasta pārvaldei par padarītajiem lielajiem un mazajiem darbiem sportiskā ģimenes notikuma organizēšanā un teritorijas pielāgošanā un iekārtošanā.

Palīdzīgās rokas: Madonas novada pašvaldība, Smeceres sila sporta centrs, Lazdonas pamatskola, Tagad online video, Madonas zemessardze, Jurijs Borovikovs, u.c.

Organizē biedrība Melnais Piens

Kontaktinformācija:

m.t. 25634383 / Lauris /
epasts: melnaispiens@gmail.com
www.facebook.com/melnaispiens

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums