Madonas novada sportisti plaši pārstāv Latvijas izlases ziemas sporta veidos

iesūtīts: 2021.03.16 10:41
Pateicoties 2020./2021. gada ziemas sezonas laika apstākļiem, Sporta un atpūtas bāzes “Smeceres sils” iespējām pilnvērtīgi trenēties un atļaujām rīkot Pasaules un Eiropas čempionātus pieaugušajiem, junioriem un jauniešiem biatlonā, distanču slēpošanā un ziemas orientēšanās sportā ar slēpēm, šogad Latvijas valsts izlases sportistu skaitā dažādās vecuma grupās startēja arī Madonas novada, Madonas BJSS un OK Arona sportisti.

Pasaules un Eiropas čempionātos distanču slēpošanā startēja – Līva Šahno, Kitija Auziņa, Raimo Vīgants, Indulis Bikše, Niks Saulītis, Lauris Kaparkalējs, Ilvars Bisenieks. Biatlonā – Ieva Pūce, Edgars Mise un Līva Šahno. Ziemas orientēšanās sportā ar slēpēm – Jānis Baunis, Uģis Roberts Beķeris, Dāvis Vintišs, Ritvars Ļepeškins, Anete Strauta, Elīza Madsena.

Paldies sportistiem par ieguldīto darbu treniņos un sveicam ar sasniegumiem. Paldies arī sportistu treneriem, vecākiem, atbalstītājiem un līdzjutējiem.

Neapstāties pie sasniegtajiem rezultātiem, turpināt liet sviedrus treniņos, jo nākamais 2022. gads ir Ziemas Olimpisko spēļu gads!



Informāciju sagatavoja: Māris Gailums

Madonas novada pašvaldības

Attīstības nodaļas vecākais speciālists sporta jomā

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums