.

"Es zinu, kurp es eju". Biedrība "Jauniešu akadēmija "Pacelt pasauli"". Bezmaksas pašizaugsmes programma jauniešiem.

iesūtīts: 2021.08.25 09:55
Biedrība “Jauniešu akadēmija “Pacelt Pasauli”” sadarbībā ar Madonas novada pašvaldību realizē projektu “ES ZINU, KURP ES EJU”, kura ietvaros tiek rīkots pilnībā apmaksāts pasākumu kopums, 20 Madonas novada

5. līdz 9.klašu grupas jauniešiem, lai veicinātu jauniešu izpratni par sava potenciāla, īpašību un talantu izmantošanu;  radītu ticību savām spējām un paaugstinātu pašapziņu; veidotu pozitīvu pašvērtējumu; attīstītu sadarbības un komunikācijas prasmes un palielinātu motivāciju mācīties.

Galvenās aktivitātes:

  • Nodarbība “Manas karjeras izvēle”, kuras laikā tiks veidota dalībnieku izpratne, kā var izmantot savu potenciālu, īpašības un talantus izsvērtu pozitīvu lēmumu pieņemšanā mācību darba un nākotnes plānošanā.
  • Individuālas sarunas “Kā izdarīt izvēli?”. 5 dalībniekiem pēc izvēles tiks dota iespēja saņemt individuālu konsultāciju par karjeras izvēli un lēmumu pieņemšanu saistībā ar to.
  • Piedzīvojums dabā. Dalībnieki dosies vienas dienas pārgājienā, kura laikā, pārvarot grūtības un šķēršļus, gūs izpratni par savu lomu grupā. Caur praktisku darbošanos un komandu veidošanas aktivitātēm, dalībnieki saliedēsies, novērtēs un stiprinās savas stiprās puses.
  • Sadarbību un komunikāciju veicinošs treniņš, kura laikā dalībnieki, darbojoties mazās grupiņās, izpildīs dažādus mazus, izaicinošus komandu uzdevumus; piedzīvos situācijas, kur tie trenēs komunikācijas un savstarpējās sadarbības spējas, mācīsies sadarboties un paļauties viens uz otru.
  • Nodarbību cikls “Dizaina domāšanas darbnīca”. Radoša un praktiska darbošanās, kuru laikā jaunieši, darbojoties grupās, caur ideju vētras paņēmieniem, izmantojot dizaina domāšanas instrumentus, nonāks pie idejas un izdzīvos visu radošo projekta dzīves ciklu, tādējādi gūstot iemaņas savu projektu īstenošanai.
  • Jauniešu pašu iniciatīva- pašu radīts projekts:-jauns produkts vai pakalpojums (tūrisma maršruts, orientēšanās spēle vai vides aktivitāte u.tml.), ko jaunieši var attīstīt kā brīvā laika pavadīšanas iespēju starp saviem vienaudžiem.

Programma

 

Reģistrēšanās pieteikums šeit

https://docs.google.com/forms/d/1qFSjLSA-khXFzSvqSFpwj0PQTwqSZHvRcKLoxvOKwtM/edit?usp=sharing

Pieteikšanās atvērta līdz 2021.gada 6.septembrim vai līdz visas dalības vietas aizņemtas.

 

Programmu īsteno Biedrība “Jauniešu akadēmija “Pacelt Pasauli””.

Sīkāku informāciju jautājiet, rakstot: ligita.millere@inbox.lv, vai zvanot projekta koordinatorei Ligitai Millerei, t.27841473.

Biedrības mājas lapa: www.paceltpasauli.lv

Programmu atbalsta PuMPuRS, kas ir Izglītības kvalitātes valsts dienesta īstenotais ESF projekts Nr.8.3.4.0/16/I/001 "Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai". Vairāk informāciju var atrast: www.pumpurs.lv

  


Informāciju sagatavoja Biedrība “Jauniešu akadēmija “Pacelt Pasauli””.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums