RTU bezmaksas kursu piedāvājums NVA projekta ietvaros

iesūtīts: 2023.03.02 13:10
Rīgas Tehniskā universitāte sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru piedāvā pilnveidot Datorprasmes ESF projekta Nr.7.1.1.0/15/I/001 “Datorzinību izglītības programmu īstenošana” bezdarba riskam pakļautām personām (mūžizglītība) ietvaros.

Datordizains (programmā Canva)

Rezultātā studenti iegūs prasmi profesionāli noformulēt darba uzdevumu un realizēt māksliniecisko ideju, izmantojot datortehnikas un citas mūsdienu tehnoloģijas iespēja. Sniegt zināšanas attēlu, video un satura mārketingā. Kursants pēc kursu pabeigšanas var izstrādāt mārketinga materiālus, prezentāciju noformēšanā, grafiskā dizaina pielietojumos. Veicināt izpratni par attēlu un video apstrādes rīku izmantošanu un to pielietošanu. Izmanto iegūtās teorētiskās zināšanas lai patstāvīgi veidot dažādus dizainus (vides dizainā un reklāmā, tīmekļa vietnēm).

Programmēšanas valoda C++

Spēj izstrādāt, atkļūdot un analizēt vienkāršas programmas dažādu uzdevumu risināšanai. Iegūst prasmes programmu izveidē, kļūdu meklēšanā un labošanā. Spēj atbilstoši izmantot sazarojumus, funkcijas, ciklus, masīvus un simbolu virknes.

Programmēšanas valodas C++/C

Iepazīties ar C un C++ valodas funkcijām un elementiem. Apgūsti funkciju izstrādi/programmēšanas uzdevumus un ikdienišķu jautājumu risināšanu Iegūst prasmes programmu izveidē, kļūdu meklēšanā un labošanā. Spēj atbilstoši izmantot sazarojumus, funkcijas, ciklus, masīvus un simbolu virknes. Programmēšanas valodas pamatobjekti, operācijas ar datiem, to tipi.

Digitālais mārketings un Linkedin
Studiju kursa mērķis ir attīstīt teorētisko zināšanu kopumu par digitālo mārketingu un veicināt praktiskās pielietošanas iemaņas darbā ar digitālā mārketinga instrumentiem un kanāliem. Studiju kursa uzdevumi: – attīstīt studentu spējas novērtēt digitālā mārketinga riskus un sniegtās iespējas; – veicināt izpratni par digitālo rīku izmantošanu;  attīstīt spēju sniegt priekšlikumus digitālā mārketinga problēmsituāciju atrisināšanai, piemēram, izvēlēties efektīvāku digitālā mārketinga kanālu, uzlabot digitālā mārketinga saturu.

 

Pieteikšanās :  https://forms.office.com/e/2ma7pTHpKZ

 

Kursa ilgums ir 80 akadēmiskās stundas.

Lekcijas tiks organizētas darba dienu vakaros un vai brīvdienās, grupu piedāvātie grafiki ir dažādi

Kursi tiks organizēti attālināti.

Vietu skaits (apmācību kuponu skaits) ir limitēts, tāpēc aicinām Jūs sazināties ar mums, lai palīdzētu ar reģistrācijas procesu un izstāstītu kursu norisi. Papildus informācija un pieteikšanās kursiem https://forms.office.com/e/2ma7pTHpKZ

Apmācības mērķis ir veicināt bezdarba riskam pakļauto personu nepārtrauktu zināšanu un prasmju pilnveidošanu, paaugstinot to konkurētspēju darba tirgū.

Lai gan projekta mērķa grupa ir norādīta bezdarba riskam pakļautās personas, var pieteikties jebkurš interesents, kurš vēlas pilnveidot savas Datorlietošanas prasmes.

Vairāk informācijas un pieteikšanās kuponam: https://www.nva.gov.lv/lv/bezdarba-riskam-paklauto-personu-apmaciba-muzizglitiba

 

Vairāk par kursiem: https://cesis.rtu.lv/talakizglitiba/
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums