Ira Krauja-Dūduma koncertprogrammā “Mūzika. Sarunas. Es. Tu. Mēs.”

Notiek: 25. oktobris 19:00 - 20:20
SARKAŅI; Tautas nams KALNAGRAVAS

Tautas namā KALNAGRAVAS izskanēs Iras Kraujas- Dūdumas koncertprogramma “Mūzikas. Sarunas. Es. Tu. Mēs.”, kurā kopā ar viņu būs pianists Gints Hartmanis. Darba nedēļu noslēdzot, visi laipni gaidīti KALNAGRAVĀS, lai izbaudīti muzikāli literāru vakaru kopā ar brīnišķīgiem mūziķiem. Un, ja būs vēlēšanās arī nobaudīt smaržīgu ābolmaizi un kafijas tasi.

Ira Krauja- Dūduma ikdienā ir Mārupes kultūras nama direktore, bet īpaša viņas dzīvē ir mūzika un koncerti. Ar sirsnīgām koncertprogrammām pabūts visdažādākajās Latvijas vietās, arī KALNAGRAVĀS daudzus gadus atpakaļ, kopā ar bērnu popgrupu, kurā viena no dalībniecēm bija viņas meita, šobrīd pazīstama dziedātāja Rūta Dūduma- Ķirse.

Kāds varbūt atceras laiku, kas Ira Krauja-Dūduma bija ansambļa “Modo” soliste. Pēc tam „Opus” kopā ar Zigmāru Liepiņu, Aivaru Hermani, Imantu Vanzoviču, Kasparu Dimiteru, Mirdzu Zīveri  u.c. Pēc tam darbs grupā „Inversija” kopā ar dziedātājiem Uģi Rozi un Viktoru Lapčenoku. Tad seko dziedātājas solo programmas grupā “Tukums 3” kopā ar Guntaru Ruņģi kā ģitāristu, Arni Miltiņu u.c. 2004. gadā Irai bija interesanta sadarbība ar dziedātāju Larisu Mondrusu.

 

Ieejas maksa - EUR 7.00 


Informāciju sagatavoja Valda Kļaviņa, tautas nama “Kalnagravas” un amatu skolas vadītāja, T.29424739

 

 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums