Koncerts “Pieci temperamenti”

Notiek: 17. oktobris 17:30 - 19:00
MADONA; Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skola

17.oktobrī Biedrība “Latvijas Brass asociācija” un kvintets BRASS.EDU plkst. 17:30 aicina Madonas novada iedzīvotājus un Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skola audzēkņus, pedagogus, darbiniekus un audzēkņu vecākus uz koncertu “Pieci temperamenti”.

 

Pirms koncerta plkst.15:00 Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skolā notiks metālpūšaminstrumentu un sitaminstrumentu meistarklases, kurās būs iespēja pilnveidot metālpūšaminstrumentu un sitaminstrumentu spēles tehniskās iemaņu, gūt pozitīvu pieredzi un jaunas zināšanās kā arī individuālu pieeju dažādām pūšaminstrumentu spēles metodēm.

Noslēgumā pēc meistarklasēm plkst. 17:30 meistarklašu vadītāju koncerts. Kvintets BRASS.EDU ir klasiskais metālpūšaminstrumentu kvintets Latvijā, kurš aktīvi veido dažādas koncertu programmas. Koncertā skanēs dažādu laikmetu un mūzikas stilu skaņdarbu aranžējumi BRASS kvintetam un sitamajiem instrumentiem, kā arī Latviešu komponistes Ilonas Breģes jaundarba “Temperamenti metālpūšaminstrumentu kvintetam” pasaules pirmatskaņojums. Kvinteta BRASS.EDU daudzveidīgais un krāsainais skanējums liks klausītājiem izjust metālpūšaminstrumentu spēcīgo skanējumu un virtuozās iespējas. Kvintets BRASS.EDU ir pārliecinājies, ka novadu iedzīvotāji ar lielu un patiesu prieku uzņems koncertus, jo vietējiem iedzīvotājiem tā ir lieliska iespēja baudīt profesionāli augstvērtīgu koncertu.

Koncerts ir bez ieejas maksas.

Koncertu rīko biedrība “Latvijas Brass asociācija” ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu (projekts Nr. 2024-1-MDM015).
 

 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums