Koncerts “Madonas muzejam 80”

Notiek: 20. septembris 18:00 - 19:00
MADONA; Skolas iela 10a, pretī Madonas muzeja Izstāžu zālēm

2024. gadā Madonas muzejs svin svētkus – 80 gadu jubileja gada garumā, kurā aicinām līdzdarboties ikvienu muzeja apmeklētāju. 20. septembrī plkst. 18.00, svinot muzeja dzimšanas dienu, aicinām uz koncertu “Madonas muzejam 80” pie muzeja Izstāžu zālēm.

Koncertā piedalīsies deju kolektīvi un kori, kuros dejo un dzied muzeja darbinieki. Tā ir mūsu – muzejnieku dāvana muzeja apmeklētājiem, sadarbības partneriem, draugiem, aicinot svinēt un priecāties kopā. Tādēļ mēs priecāsimies jūs redzēt Skolas ielā 10a, koncertā, lai svinētu kopā ar  VPDK "Atāls”, VPDK “Kalnagravas”, VPDK “Rokraksti”, SDK “Atvasara”, Madonas novada kultūras centra jaukto kori “Madona” un Ļaudonas kultūras nama jaukto kori “Lai top”. Sliktu laikapstākļu gadījumā koncerts notiks Madonas novada kultūras centrā.

Saistībā ar muzeja dzimšanas dienu, 20. septembrī muzeja Izstāžu zāles, Etnogrāfijas un sadzīves priekšmetu krātuve Sarkaņos un Haralda Medņa kultūrizglītības centrs “Dziesmusvētku skola” būs slēgts. Tiksimies koncertā plkst. 18.00

Nedēļas nogalē, 21. un 22. septembrī, kā dāvana muzeja apmeklētājiem būs bezmaksas ieeja Izstāžu zālēs, lai skatītu muzeja jaunās izstādes un svinētu svētkus kopā ar mums.

 

 

Informāciju iesūtīja: direktora p.i. Zane Grīnvalde, tālr. 64823844

 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums