Tēva dienā – animācijas filma „Straume”

Notiek: 8. septembris 13:00 - 14:25
ARONA; Lauteres kultūras nams

Parasti valda uzskats, ka animācijas filmas ir domātas tikai bērniem, bet šis ir tas retais gadījums, kad filma aizkustinās gan mazos, gan pieaugušos – brīnišķīga iespēja pavadīt laiku kopā visai ģimenei!

Piedāvājam noskatīties jaunu latviešu animācijas filmu - Kannu kinofestivālā pasauli pārsteigušo Ginta Zilbaloža pilnmetrāžas animāciju STRAUME. Filma ir sensācija, jo no kino jomā tik nelielas valsts kā Latvija neviens negaidīja tik grandiozu rezultātu - sajūsma par šo filmu tiek pausta visnozīmīgākajos pasaules kino izdevumos un nepieredzēti liels daudzums valstu to jau ir iegādājuši demonstrēšanai uz lielajiem ekrāniem kinoteāros. Filma tikko ieguva 4 balvas pasaulē visnozīmīgajā animācijas festivālā Ansī Francijā - un līdzās citām balvām tā saņēma skatītāju balvu tūkstoš filmu konkurencē. 

Kaķis ir izteikts vientuļnieks, bet tad, kad viņa mājas iznīcina milzu plūdi, viņš atrod patvērumu nelielā laivā kopā ar citiem dzīvniekiem. Lai izdzīvotu, Kaķim būs jāiemācās sadarboties. Kopā ar Kapibaru, Lemuru, Suni un Putnu viņš ceļo cauri noslēpumainām ainavām, mācoties pielāgoties jaunajai, cilvēku neapdzīvotajai pasaulei.

Informāciju iesūtīja: Lauteres kultūras nama vadītāja Kristīne Pujate Mob. tālr.: +371 29458178
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums