Stāvizrāde "PATIESĪBA PAR VĪRIEŠIEM UN SIEVIETĒM"

Notiek: 21. septembris 18:00 - 19:30
MADONA; Madonas novada kultūras centrs

Rakstnieks un komiķis Rihards Čerkovskis visus humora cienītājus aicina uz savu jauno stāvizrādi “Patiesība par Vīriešiem un Sievietēm” Madonas novada kultūras centrā 21. septembrī plkst. 18.00.

Es vēlos jums atklāt kādu noslēpumu par Vīriešiem un Sievietēm, kas tika rūpīgi slēpts no cilvēkiem gadsimtiem ilgi…
Šo VARENO noslēpumu ir zinājuši pasaules dižākie mīlnieki un romantiķi, tādi kā Napoleons Bonaparts un Žozefīne Bogarnē, Ēģiptes valdniece Kleopatra un Marks Antonijs, Dante Aligjēri un Beatriče Portinari un citi… Taču viņi nedrīkstēja šo noslēpumu izpaust plašākai sabiedrībai, jo tikai izredzētie zināja PATIESĪBU PAR VĪRIEŠIEM UN SIEVIETĒM…
Un tagad ir pienācis laiks, arī jums kļūt par izredzētajiem, ja vien jūs būsiet pietiekami drosmīgi, lai atnāktu uz manu jauno stāvizrādi…


Vai esiet dzirdējuši teoriju, ka sievietes nāk no Venēras, bet vīrieši no Marsa? Šī ir interesanta versija par pasaules rašanos, jo tā vismaz izskaidro, kāpēc mēs esam tik ļoti dažādi!
Kamēr sievietes vēlas “tikai pačīkstēt” par savām problēmām, mēs “veči” esam problēmu risinātāji! Un tas ir Visuma paradokss, mēs bieži strīdamies dēļ tā, ka sievietes vēlas, lai mēs viņas vienkārši uzklausām, BET MĒS TO NEMĀKAM – mēs uzreiz, labu gribēdami, dodam ierosinājumus, kā viņu “raizes” atrisināt, kā rezultātā sievietes uz mums sapukojas.. Tā ir vai tā nav?
Vienīgais, kas ir kopīgs vīriešiem un sievietēm – tā ir piederība vienai sugai, viss pārējais ir radikāli atšķirīgs.
Lai attiecības starp vīriešiem un sievietēm būtu harmoniskas, cieņpilnas un mīlošas, mums ir jāmācās pieņemt un apbrīnot mūsu atšķirības. Sievietēm ir jāsaprot - mēs vīrieši maz runājam, mēs spējam vienlaicīgi koncentrēties tikai uz vienu lietu un mums ir grūti atrast mājās savas lietas, jo mums ir “tuneļa” redze… Un vīriešiem atkal ir jāsaprot, ka sievietēm vienmēr ir taisnība, ka teikums “es šodien nomazgāšu traukus” dažkārt ir vērtīgāks par teikumu “es tevi mīlu”. Un vēl mums vīriešiem ir jāiemācās atvainoties par sliktajām lietām, ko esam izdarījuši mūsu sieviešu sapņos..


Tiekamies jaunajā izrādē "Patiesībā par Vīriešiem un Sievietēm". Būs jautri! Pasaulei ir vajadzīgi smiekli, jo humors vairo pozitīvo enerģiju! 

Izrādes ilgums - aptuveni 1,2 h.

Ieeja pasākumā no 18 gadu vecuma. 

Biļetes: www.bezrindas.lv - 9 EUR.

Organizators: SIA "Kosmiskais Prāts". 



Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
‌Madonas novada kultūras centra
‌komunikācijas un klientu apkalpošanas speciāliste
‌tālr. +371 26395710
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums