Muzikālā izrāde "TRĪS SIVĒNTIŅI UN VILKS"

Notiek: 23. septembris 18:00 - 19:30
MADONA; Madonas novada kultūras centrs

Esiet aicināti uz muzikālu stāstu pašiem mazākajiem klausītājiem, kas noteikti patiks arī pieaugušajiem - "Trīs sivēntiņi un vilks" 23. septembrī plkst. 18.00 Madonas novada kultūras centrā.

Tas ir muzikāls stāsts ir par trīs sivēnu brālīšiem - vienu centīgu, apzinīgu brālīti un diviem nerātniem un pavisam neapdomīgiem. Tuvojas ziema, laiks domāt par mājas celšanu, taču vēl tik ļoti gribas spēlēties! Pienāk diena, kad divus no brālīšiem Vilks pārsteidz nesagatavotus. Taču tālākais stāsts jau ir pavisam citāds, jo parādās Kaza, kazlēni, pelītes un izrādās Vilks šajā stāstā vairs negrib būt ļauns!
Pasaka "Trīs sivēntini un vilks" ir veidota koncertu cikla “Patiešām maziņiem” ietvaros, kas ir VSIA “Latvijas Koncerti” radīts un īstenots muzikālo pasaku cikls pašiem mazākajiem klausītājiem – pirmsskolas vecuma un jaunāko klašu bērniem.

Koncerti tiek veidoti ar mērķi sniegt bērniem pirmo kultūras pasākumu pieredzi, muzikāli izglītot, dramaturģiski ieinteresēt, attīstīt klausīšanās un uzmanības prasmes, kvalitatīvi pavadot laiku kopā ar ģimeni vai saviem vienaudžiem.​

Koncertā piedalās:
  • ​Grupa "Melo M" - Kārlis Auzāns,
  • Miķelis Dobičins, 
  • Jānis Pauls
  • ​Sonora Vaice
  • ​Daumants Kalniņš​
  • Tāļa Sila baletstudijas "Grande" dejotāji​
  • izrādi vada - Karina Bērziņa

Biļetes: Biļešu paradīze kasēs - 8, 12, 15 eiro.



Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
‌Madonas novada kultūras centra
‌komunikācijas un klientu apkalpošanas speciāliste
‌tālr. +371 26395710
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums