Koncerts “Sekvences un Konsekvences” / Grupa “Lupa”

Notiek: 1. augusts 20:30 - 21:45
MADONA; Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skola

1. augusta koncertā Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skolas Laimas zālē viesosies instrumentālā, elektroniskā un analogā modern fusion grupa Lupa, ko pārstāv četri no labākajiem Latvijas džeza un laikmetīgās mūzikas māksliniekiem - Dāvis Jurka (alta saksofons), Ritvars Garoza (sintezatori), Valters Sprūdžs (basģitāra) un bijušais madonietis Andris Buiģis (bungas).

Stabila tradīcija svētkos, kas vairāk kā nedēļas garumā ieskandina Madonas novadu, ir neakadēmiskās mūzikas koncerts. Šogad Madonā viesosies instrumentālā, elektroniskā un analogā modern fusion grupa “Lupa”, ko pārstāv četri no labākajiem Latvijas džeza un laikmetīgās mūzikas māksliniekiem.

Grupas debijas albuma vērtējums Mareka Amerika - neatkarīgās un džeza mūzikas ierakstu izdevniecības “Jersika Records” mākslinieciskā direktora, skatījumā ir šāds:

“Sequences and Consequences” ir uz viena viļņa ar citiem pasaulē ierakstītiem mūsdienu modern-jazz, soul-jazz, electric-jazz, fusion ierakstiem.

Šajā albumā aizsākto tēmu par darbībām un to sekām, turpina otrs pilnmetrāžas mūzikas projekta ieraksts “Koki | Sketches of Trees”, kas ieguvis Mūzikas ierakstu gada balvu kategorijā “Labākais džeza mūzikas albums 2022”.

Skaņdarbu autori ir grupas “Lupa” mūziķi.

Ieejas maksa 7 EUR (Biļešu iepriekšpārdošana “Biļešu Paradīze” kasēs un https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/141645 ).

Latviešu mūzikas svētku koncertu abonements 25 EUR (tikai “Biļešu Paradīze” kasēs un https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/141648 ).

Biļetes būs iespējams iegādāties arī koncerta norises vietās stundu pirms koncerta.

Svētkus organizē: Vidzemes jauno talantu atbalsta fonds sadarbībā ar Jāņa Norviļa Madonas Mūzikas skolu.

Svētkus finansiāli atbalsta:  Madonas novada pašvaldība, Valsts kultūrkapitāla fonds.

Svētkus atbalsta: Cesvaines pils, Madonas Valsts ģimnāzija, Madonas reģiona laikraksts “Stars”, Latvijas Radio 3.


Koncertu laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana.

Informāciju iesūtīja: Vidzemes jauno talantu atbalsta fonda vadītājs Mārtiņš Bergs, mob. tālr.: +371 26194675

 
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums