Koncerts un balle ar AMINATU un grupu ROCK'N'BERRIES

Notiek: 20. jūlijs 19:00 - 23:59
MADONA; Saieta laukums

Laikā no 17. līdz 21. jūlijam sporta un atpūtas bāzes “Smeceres sils” trasē un Madonas pilsētas ielās norisināsies šīs sezonas pirmais Pasaules kausa posms rollerslēpošanā. Madoniešiem un pilsētas viesiem sacensību ietvaros piedāvājam arī īpašu kultūras programmu. 20. jūlijā aicinām uz koncertu un balli ar AMINATU un grupu ROCK'N'BERRIES Saieta laukumā.

Plkst. 19.00 - koncerts ar AMINATU un grupu. 

Viņa ir latviešu dziedātāja, dziesmu autore, ierakstu producente. Aminatai izcelsme ir afrikāņu un krievu etniskās piederības sajaukums, kas kopā ar plašo un iedvesmojošo latviešu kultūru jau kopš agras bērnības ir ietekmējis viņu komponēšanas un dziedāšanas talantu izpausmes.

Viņas spēcīgā un unikālā balss ir piesaistījusi uzmanību daudzos dziedāšanas konkursos un mūzikas projektos, kuros viņa līdz šim ir veiksmīgi piedalījusies. Viņas līdz šim lielākais sasniegums starptautiskajā mērogā ir 6. vieta Eirovīzijas dziesmu konkursā 2015. gadā. Aminatas sarakstītās dziesmas skan televīzijā, radio, internetā un tiek izpildītas kā Latvijā, tā arī daudzās citās valstīs.

Plkst. 21.00 – balle ar grupu Rock’n’Berries. 

Tā ir 5 mūziķu komanda, kas apvieno dažādu muzikālo pieredzi, stilus un formātus, atspoguļojot tos populāros skaņdarbos. Grupas repertuārs sastāv ne tikai no klasiskajiem Rock un Rock & Roll žanru skaņdarbiem un topos esošajiem popmūzikas hītiem, bet arī no pašu sacerētām kompozīcijām.

Uz skatuves vienmēr ir jūtama milzīga enerģija un pašatdeve, kas klausītājus neatstāj vienaldzīgus un sniedz tiem neaizmirstamas emocijas. Grupa uzstājas dažādos kultūras pasākumos Latvijā, kā arī ārpus tās robežām, ikreiz rūpējoties par lielisku muzikālo baudījumu. Rock’n’Berries padarīs šo vakaru dzīvu, enerģisku, emocijām pilnu un liks kustēties arī pašiem stīvākajiem apmeklētājiem. 


Koncerts un balle - bez maksas Jūsu priekam, izklaidei un muzikāli skaistam vasaras vakaram! Uz tikšanos!

Pasākuma laikā būs iespēja iegādāties alu "Cesvaines alus" darītavas teltī.


Vairāk par pasaules kausa posmu rollerslēpošanā - ŠEIT.


Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa
‌Madonas novada kultūras centra
‌komunikācijas un klientu apkalpošanas speciāliste
‌tālr. +371 26395710
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums