Situāciju komēdija "GLĀBJAS, KAS VAR..."

Notiek: 26. oktobris 19:00 - 20:30
MADONA; Madonas novada kultūras centrs

Pašmāju kriminālseriālu zvaigzne Andris Daugaviņš debitē Reja Kūnija komēdijas “Glābjas, kas var…” jauniestudējumā, kuru Madonas novada kultūras centrā aicinām noskatīties 26. oktobrī plkst. 19.00.

Šoruden pie skatītājiem visā Latvijā dosies pasaulslavenā angļu komēdiju meistara Reja Kūnija luga "Glābjas, kas var..." (oriģinālvalodā “Run for your wife”). Farsu lielmeistara iestudējumi liek smieties līdz asarām miljoniem skatītāju visā pasaulē, un šī luga nav izņēmums! “Glābjas, kas var…” ir kritiķu un skatītāju izcili novērtēts darbs, par ko autors ir saņēmis apbalvojumus ne tikai Eiropā. Pēc šīs komēdijas motīviem ir veidoti scenāriji filmām, kas ekrānos izrādītas daudzviet pasaulē. Turklāt tieši šī komēdija joprojām tiek uzskatīta par visilgāk izrādīto iestudējumu slavenajā Londonas Vestenda teātrī.

Uz skatuves vienuviet Džona Smita stāstu izdzīvos skatuves personības, kas komentārus neprasa – kriminālseriālu zvaigzne Andris Daugaviņš, lieliski aktieri - Lelde Dreimane, Rihards Lepers, Linda Kalniņa, Jānis Jarāns, kā arī režisors Valdis Pavlovskis un komiķis Edgars Bāliņš.

Tā kā komēdijas sižets ir aktuāls visos laikos un vietās, ļoti iespējams, aiz šiem kolorītajiem tēliem skatītāji spēs saskatīt kādu no saviem draugiem vai paziņām. Tajā pašā laikā komiski absurdās situācijas ļaus aizmirst ikdienas rūpes un dzīvot līdzi notikumiem, kuri iepriekš nebūs paredzami.

Izrādi Latvijas skatītājiem iestudējis režisors Valdis Pavlovskis un producents Jānis Kļaviņš.

Glābjas… Nē, nāk, kas var! Tas ir jāredz!


Organizators: SIA "Forte production".
Biļetes: “Biļešu Paradīze” kasēs.
Biļešu cenas: EUR 12, 15, 20, 25.


‌Informāciju ievietoja: Ilze Riekstiņa‌
‌Madonas novada kultūras centra ‌
‌komunikācijas un klientu apkalpošanas speciāliste‌
‌tālr. +371 26395710

 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums