Madonas pilsētas svētki 2024 - VAKARA PROGRAMMA

Notiek: 8. jūnijs 19:00 - 9. jūnijs 03:00
MADONA; Saieta laukums

Ielūdzam uz Madonas pilsētas svētkiem - 7. un 8. jūnijā un aicinām iepazīties ar 8. jūnija VAKARA pasākumu programmu!

8. jūnijā no plkst. 19.00 Saieta laukumā sāksies svētku vakara koncerti. Šogad pilsētas jubilejas reizē uzstāsies un ikvienu dejās iekustinās:
  • Katrīna Gupalo ar grupu
Katrīna Gupalo ir viena no neordinārākajām latviešu mūziķēm – spēcīga un jutekliskas balss tembra īpašniece, komponiste, virtuoza pianiste piedāvās stilistiski krāsainu muzikālo programmu.
  • Jānis Stībelis ar grupu
Jānis Stībelis, kas pazīstams kā dziedātājs, neskaitāmu hitu autors, producents un aranžētājs piedāvās optimisma vitamīnu devu vasarai, koncertā izpildot savas populārākās dziesmas, kā arī jaunas melodijas no jaunā albuma "Smaidot".
  • Astro'n'out
Astro'n'out ir latviešu popgrupa, kas 2023. gadā izdevuši jau savu septīto studijas albumu “777” un aizvadījuši savu pirmo arēnas solokoncertu, pulcējot vairāku tūkstošu auditoriju Arēnā Rīga. Grupa, kas sevi pierādījusi uz Latvijas skatuves jau 13 gadu garumā, piedāvājot ceļojumu mūzikā  no vienkārša ģitārrokgrupas skanējuma līdz mūsdienīgi elektroniskai konceptmūzikai. 
  • Bermudu Divstūris
Bermudu Divstūris ir 2011. gadā izveidots latviešu humoristiskā repa duets. Grupas sastāvā ir Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris, kas pieņēmuši pseidonīmus Bicepss un Tricepss. Visas viņu dziesmas ir katras ballītes hīti, tāpēc arī Madonā sagaidām humora pilnas un  vasarīgas dziesmas.
  • Dzelzs Vilks
"Dzelzs vilks" ir latviešu rokgrupa, kas jau mazliet vairāk nekā trīs gadu desmitus ir eksplozīva parādība pie Latvijas rokmūzikas debesīm gan viņu mūzikas ierakstos, gan uz koncertu skatuvēm. “Dzelzs vilks” nemainīgi pulcina koncertos visu paaudžu fanus, ik uzstāšanās reizē noturot klausītājus uz spēcīga rokmūzikas viļņa. 
  • DJ Jānis Balodis.
Pēc koncerta izturīgākos svētku svinētājus uz ballīti aicinās DJ Jānis Balodis, kas ikvienu iekustinās ritmiskos deju mūzikas ritmos.

Visas dienas garumā no plkst. 11.00 līdz pat vakara programmas izskaņai, līdz plkst. 3.00, darbosies un ikviena vēderus lutinās STREET FOOD FESTIVĀLS.

‌‌
Ieeja visos pilsētas svētku pasākumos - bez maksas.
Svētku laikā gaidāmi vairāki satiksmes ierobežojumi, ar tiem iepazīties aicinām interaktīvajā kartē - ŠEIT.

Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai!

Svētku laikā var tikt veikta filmēšana un fotografēšana. Ieraksti var tikt publiskoti ar mērķi sekmēt kultūras vērtību saglabāšanu un Madonas novada atpazīstamību.


Pilna svētku programma - ŠEIT.

Radīsim, līdzdarbosimies un svinēsim šos svētkus visi kopā! 


Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa
Madonas novada kultūras centra
komunikācijas un klientu apkalpošanas speciāliste
‌tālr. +371 26395710
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums