Madonas pilsētas svētki 2024 - DIENAS PROGRAMMA

Notiek: 8. jūnijs 09:00 - 18:00
MADONA; Saieta laukums

Ielūdzam uz Madonas pilsētas svētkiem - 7. un 8. jūnijā un aicinām iepazīties ar 8. jūnija DIENAS pasākumu programmu!

8. jūnijā jau no plkst. 9.00 kā ik gadu norisināsies svētku tirdziņš ar vietējo amatnieku un mājražotāju darinājumiem, gardumiem un labumiem (pieteikšanās tirdziņam līdz 31. maijam, aizpildot elektroniski pieteikuma anketu - ŠEIT). 

Bagātīgākā svētku programma plānota Saieta laukumā, kurā visas dienas garumā jau no plkst. 10.00 darbosies tūrisma informācijas telts, savukārt, par nozīmīgo un aktuālo ar novadam raksturīgām personībām - kultūras un sporta dzīves veidotājiem, izciliem novadniekiem, kurus pazīst arī citviet Latvijā, gaidāmas aizraujošas tiešraides intervijas, kas norisināsies un būs ne tikai dzirdamas, bet arī skatāmas pie Radio SWH mobilās studijas laikā no plkst. 14.00 - 18.00.

No plkst. 11.00 līdz pat svētku izskaņai un balles beigām vēderus palutināt būs iespējams Street Food festivālā, kura zonā laikā no plkst. 15.00-18.00  visus gardēžus un skatītājus izklaidēs sekojoši skatuves mākslinieki – kapela "Hāgenskalna muzikanti”, sitaminstrumentu trio Brāļu Grīnbergu priekšnesumi un arī vairākas Stand-up izrādes.

Par jautru un izklaidējošu saturu no plkst. 11.00 gādās spēles "Es mīlu Tevi, Mana Madona" komandas. Savukārt, uz “Ķēķa āķa” aizraujošām, erudītām un izziņas bagātām sarunām plkst. 12.30 aicinās Madonas puses saimnieces no populārā TV šova "Latvju saimnieces" Antra Gotlaufa un Silvija Čurkste. Laikā no 13.00-15.00 lielo skatuvi piepildīs amatierkolektīvu sveicieni un apsveikumi Madonai. 


Ieeja visos pilsētas svētku pasākumos - bez maksas.
Svētku laikā gaidāmi vairāki satiksmes ierobežojumi, ar tiem iepazīties aicinām interaktīvajā kartē - ŠEIT.

Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai!

Svētku laikā var tikt veikta filmēšana un fotografēšana. Ieraksti var tikt publiskoti ar mērķi sekmēt kultūras vērtību saglabāšanu un Madonas novada atpazīstamību.


Pilna svētku programma - ŠEIT.

Radīsim, līdzdarbosimies un svinēsim šos svētkus visi kopā! 


Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa
Madonas novada kultūras centra
komunikācijas un klientu apkalpošanas speciāliste
tālr. +371 26395710
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums