Senioru koru koncerts "Dziesmas pavasara ziedonim"

Notiek: 25. maijs 16:00 - 16:00
MADONA; J.Norviļa Madonas mūzikas skola

Esiet aicināti uz divu senioru koru sadziedāšanos sestdien, 25. maijā, plkst. 16.00 J. Norviļa Madonas mūzikas skolas Laimas zālē.

Koncertu ssniegs Madonas novada kultūras centra senioru koris "Mantojums", diriģente Ināra Stepāne, un Dziesmusvētku Lielās balvas ieguvējs, Rīgas Latviešu biedrības (RLB) senioru koris "ERELBE", kas izveidojās 2010. gadā, dziedātājiem labākajos gados atdaloties no Rīgas Latviešu biedrības jauktā kora, kura sastāvā viņi bija kopš RLB kora atjaunošanas dienas - 1989. gada. Koristiem pievienojušies jauni dalībnieki - dzīvespriecīgi un dziesmu mīloši seniori.

Kora mākslinieciskā vadītāja un tā dvēsele no kolektīva dibināšanas dienas ir Zaiga Lazdiņa-Radziņa, kuras vadībā apgūts daudzpusīgs repertuārs - no tautas dziesmu apdarēm, populāru komponistu estrādes dziesmām līdz garīga rakstura  skaņdarbiem. 

Koris kā senioru kolektīvs ar izciliem panākumiem startē konkursos un koru skatēs, veido interesantas, teatrālas un radošas programmas un aktīvi iesaistās koncertdzīvē gan Rīgas Latviešu biedrībā, gan ārpus tās.

Kora misija - dzīvojot sabiedriski aktīvu, emocionāli bagātu dzīvi, dalīties ar līdzcilvēkiem. Uzturēt sabiedrībā dzīvas latviskās kultūras vērtības un tradīcijas. Ar dziesmu, visām paaudzēm, Radīt spēku būt laimīgiem!

Lai tieši tā arī izskan sestdien gaidāmais koncerts!
‌ 

‌Informāciju sagatavoja: Ilze Riekstiņa
‌Madonas novada kultūras centra
‌komunikācijas un klientu apkalpošanas speciāliste
‌tālr. +371 26395710
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums