Mūsdienu deju grupas "Aliens" koncertuzvedums

Notiek: 26. maijs 15:00 - 17:00
MADONA; Madonas novada kultūras centrs

Madonas novada kultūras centra mūsdienu deju grupa "Aliens" 26. maijā plkst. 15.00 ielūdz uz savu pavasara koncertuzvedumu "24h lielveikalā".

Tieši lielveikalā mēs varam satikt vizdažādākos cilvēkus - rīti pārsvarā "pieder" senioriem - viņi nesteidzīgi iztukšo akciju plauktus, tiek pie mīkstākās maizītes un piena pakas ar garāko termiņu. Pusdienlaikā, visbiežāk, satiksim "vienmēr skrienošos" vai arī skolēnus, kuri izpirkuši visas garšīgākās bulciņas. Vēlā pēcpusdienā jārēķinās ar garām rindām, kafiju par eur 5,99 vari arī vairs nedabūt, un, visticamāk - Tu noteikti satiksi visos tos, kurus nevēlies satikt. Tam visam pa vidu - vienmēr steidzīgi, čakli un, būsim godīgi - arī saguruši veikala darbinieki.

Šis būs tieši tāds stāsts - par cilvēkiem mums apkārt... un nebūs nemaz tik skumji, kā varbūt izklausās. Ar kripatiņu ironijas, drāmas un humora, dejotāji "izdzīvos" situācijas, ar kurām noteikti varam sastapties lielveikalā.

Laupīšana, vainīgo meklēšana, pilns autobuss ēdelīgu ekskursantu, māsas, kuras nevar sadalīt spicāko Bārbijas lelli, pārguruši veikala darbinieki, tam visam pa vidu - drūzmā pazudis arī bērns, neapmierināti pircēji un vistrakākais - tieši inventerizācijas dienā! 

Esi kopā ar mums un noskaidro, vai veikals līdz dienas beigām tiks savests kārtībā!



Informāciju iesūtīja: Vita Berkmane
‌Madonas novada kultūras centra
‌mūsdienu deju grupas "Aliens" vadītāja
‌Tālr. +371 28755179


 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums