BARIKĀŽU ATCERES PASĀKUMS

Notiek: 20. janvāris 16:00 - 18:00
PRAULIENA; Haralda Medņa Dziesmusvētku skola

Barikāžu atceres dienā Haralda Medņa Dziesmusvētku skolas pagalmā sildīsimies pie brīvības ugunskura kopā ar Praulienas pagasta jaukto kori un Praulienas pagasta amatierteātri “Tikai Tā!”.

Šogad aprit jau 33 gadi kopš 1991. gada barikādēm, kad Latvijas neatkarības atbalstītāji aizstāvēja valsts brīvību pret PSRS agresiju. Tas bija laiks, kad latvieši, t.i. – mēs vai mūsu vecāki cieņpilni un nevardarbīgi mācējām novilkt robežu un pateikt, ka tā vairs nevar turpināties un mēs tā dzīvot vairs nevēlamies!

Aicinām uz Barikāžu atceres pasākumu 20. janvārī (sestdiena) 16:00 Haralda Medņa Dziesmusvētku skolas pagalmā (Praulienas pagasts), kur pie ugunskura dziedāsim kopā ar Praulienas pagasta jaukto kori, klausīsimies Praulienas pagasta amatierteātra dalībnieku lasījumos - Jāņa Simsona dzejā, uzrunās un barikāžu laiku notikumos, kā arī cienāsimies ar siltu zupu un tēju. Haralda Medņa Dziesmusvētku skolā būs apskatāma Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja izstāde par Trešo Atmodas laiku un barikādēm. 



Informāciju iesūtīja: H. Medņa Dziesmusvētku skolas vadītāja Santa Jaujeniece 
‌M.: +371 28080668
santa.jaujeniece@madona.lv
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums