Tikšanās ciklā “Dzīves un mākslas krāsās”

Notiek: 25. oktobris 12:00 - 13:30
MADONA; Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja Izstāžu zāles

Ik gadu rudenī sākas jauna sezona tikšanās ciklam senioriem "Dzīves un mākslas krāsās". Katra mēneša trešajā trešdienā plkst. 12.00 tiekamies Madonas muzejā, lai iepazītu un ieklausītos aktualitātēs un dažādos pieredzes stāstos, kā arī gūtu iedvesmu.

Oktobrī tiksimies mēneša ceturtajā trešdienā - 25. oktobrī plkst. 12.00, jo 18. oktobrī aicinām uz Madonas novada bibliotēku, kur notiks programmas “Literatūras zināšanas mūsdienīgam bibliotekāram” reģionāla norise “Madonā pēta, raksta un lasa”.

25. oktobra tikšanās būs veltīta sarunām par un ap būšanu dabā, uz takām, mežos, gar jūru un ezeriem, lai runātu par garu pastaigu un pārgājienu nozīmīgo lomu steidzīgajā ikdienā. Jo nav noslēpums, ka fiziskas aktivitātes, būšana svaigā gaisā un apkārtnes iepazīšana uzlabo mūsu pašsajūtu. Kas ir tie iemesli, kas liek celties agri no rīta, neatkarīgi no laikapstākļiem un doties ceļā, 20, 40 un pat 130 kilometrus?
Tikšanās laikā būs iespēja ieklausīties pieredzē, ieteikumos, uzzināt piedzīvojumu stāstus, kā arī ieskatīties fotogrāfijās no dažādākajām Latvijas vietām. Stāstus stāstīs Madonas muzeja Izglītojošā darba nodaļas vadītāja Zane Grīnvalde, kura pārgājienos dodas dažādos laikapstākļos un gadalaikos.

Pēc sarunām par fiziskām aktivitātēm būs iespēja izstaigāt muzeja jaunākās izstādes: lielajās zālēs mākslinieku grupas “Daugava 2019” izstāde “Latvija iedvesmo”, foajē – “Trauki no muzeja krājuma” un “Madonas ģerbonim - 85”, savukārt mazajā zālē “Latvijas valsts ģerbonim 100”.

Tiekamies uz sirsnīgām sarunām muzejā!

Dalība bezmaksas 

‌Informāciju iesūtīja: Madonas muzeja Izglītojošā darba nodaļas vadītāja Zane Grīnvalde 
‌Tālr. 64823844, 29418187
‌E-pasts: zane.grinvalde@madona.lv‌ 



 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums