Vislatvijas erudīcijas čempionāts “Prāta spēles”

Notiek: 21. oktobris 12:00 - 15:00
ĒRGĻI; Ērgļu saieta nams

„Prāta Spēles” Vislatvijas erudīcijas čempionāts „Latvijas kauss 2023” Ērgļos – ikvienam iespēja tajā piedalīties bez maksas.

Atklāta pieteikšanās „Prāta Spēles” Vislatvijas erudīcijas čempionātam „Latvijas kauss 2023” erudīcijas spēlei, kas norisināsies 21.10.2023., plkst. 12.00 Ērgļu Saieta namā!

Erudīcijas spēļu turnīrs ilgt visa gada garumā un norit visos Latvijas reģionos. Savu dalību aicināts pieteikt ikviens Latvijas iedzīvotājs, sekojot trīs vienkāršiem soļiem:

1. Izveido komandu līdz 6 cilvēkiem;

2. Reģistrē dalību info@prataspeles.lv vai www.prataspeles.lv;

3. Cīnies par erudītākās komandas titulu un balvām!

„Latvijas kauss 2023” ir izklaidējošs erudīcijas spēļu turnīrs, kas norisinās dažādās Latvijas lielākās un mazākās apdzīvotās vietās visa gada garumā. Izzinošās komandu spēles norisi nosaka spēles dalībnieki, kuri spēles laikā nosaka, kādas tēmas tiks spēlētas. Komandas spēks ir daudzveidībā, un pat bērns var būt zinošākais noteiktos jautājumos, kas nozīmē, ka spēle var būt no viegli izklaidējošas līdz sarežģītai, un pat vislielākajam erudītam var nākties aizdomāties.  Uz šo pasākumu tiek aicināts ikviens kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem – katram komandas dalībniekam būs iespēja kopā ar saviem komandas biedriem pārbaudīt savas zināšanas, kā arī uzzināt daudz ko jaunu. Pozitīvas emocijas un balvas labākajiem garantētas. No katras spēles 1. – 3. vieta iekļūst reģionālajā pusfinālā, kurā katrai komandai būs iespēja cīnīties par iekļūšanu finālā. Fināla galvenā balva ir „Prāta Spēles” Latvijas ceļojošais kauss, kas līdz nākamajam erudīcijas čempionātam nokļūs uzvarētāja komandas pārstāvētajā pašvaldībā, un kalpos kā lepnuma simbols tam, ka tieši šīs pašvaldības pārstāvji atzīti kā erudītākie, zinošākie. Iepriekšējā erudīcijas čempionāta uzvarētāji ir komanda „Stende 2”, kas pārstāvēja Tukuma novada pašvaldību.

Informācija un aktuālo spēļu saraksts periodiski tiek papildināts un var mainīties! Informācija www.prataspeles.lv – Prāta Spēles Latvijas Kauss.

Ieeja: bezmaksas.


Informāciju iesūtīja: Ērgļu saieta nama vadītāja Sandra Avotiņa
‌Mob. tālr.: +371 26 528132

 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums