Svētki Biksēres muižā

Notiek: 12. augusts 14:30 - 18:00
SARKAŅI; Biksēres estrāde

12.augustā ikviens aicināts iegriezties Biksērē, lai tradicionālo muižas svētku ievaros izbaudītu ne tikai ainavisko vietu, bet ielūkotos arī III Tamborēšanas čempionāta aktivitātēs, iepazītos ar Sēlijas novada identitāti, pārbaudītu savas zināšanas, interaktīvā veidā izspēlējot stāstu par Dziesmusvētkiem un apliecinātu savu piederību un noteiktu savas vērtības šai tradīcijai.

Muižas viesiem būs iespēja apskatīt Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja izstādi “Reiz te bija tā”, kas liecina par Madonas stacijas (tagad tirdzniecības centrs “Konzums”), tās laukuma un blakus esošo ēku atspoguļojumu senāk. Tāpat būs apskatāmi Vestienas mākslas plenēru darbi, kas tapuši 2022.un 2023.gadā. Būs apskatāma neliela izstāde ar tamborēšanas čempionāta dalībnieču radītajiem darbiem.

Sportiskas un radošas aktivitātes lieliem un maziem.

Par atspirdzinājumiem un maltīti rūpēsies kafejnīca “Brēve”, kas piedāvās nobaudīt arī kādu īsti latvisku ēdienu – Bukstiņbiezputru.

Vakara noslēgumā estrādē Ventspils novada Puzes un Ugāles amatierteātru izrādes un Zaļumballe ar grupu “Ceļojums” no Smiltenes.

Esiet gaidīti Biksēres muižā! 



Informāciju iesūtīja: tautas nama “Kalnagravas” un amatu skolas vadītāja Valda Kļaviņa
‌T. +371 29424739
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums