Kinoseanss: “Air. Milzu lēciens”

Notiek: 6. aprīlis 20:00 - 21:52
MADONA; kinoteātris „Vidzeme” Tirgus ielā 5

Žanrs: drāma, komēdija Ieteicamais vecums: no 16 gadu vecuma Filmas garums: 1 stunda 52 minūtes Valoda: filma angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā Lomās: Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Chris Messina, Viola Davis

Godalgotā režisora Bena Afleka filma “Air. Milzu lēciens” atklāj to, kā tika noslēgts neiedomājams, līdz šim nebijis darījums starp basketbola iesācēju, tolaik jauniņo Maiklu Džordanu un „Nike” jaunizveidoto basketbola nodaļu, kas radīja apvērsumu sporta un mūsdienu kultūras pasaulē ar „Air Jordan” zīmola apaviem.

Aizkustinošais stāsts seko riskantam darījumam, kurā, liekot uz spēles pilnīgi visu, iesaistās apavu ražotāju kompānija, māte, kas nav gatava piekāpties, apjaušot sava dēla neizmērojamā talanta vērtību, kā arī fenomenāls spēlētājs, kurš kļūs par visu laiku izcilāko basketbolistu.

Uz patiesiem notikumiem balstītās filmas režisors ir Bens Afleks („Dzīve nakts aizsegā”, „Argo”), viņš arī vienā no galvenajām lomām. Viņa ekrāna partneri - Mets Deimons („Pēdējais duelis”, „Lemāna-'66: Lielais izaicinājums”), Vaiola Deivisa („Pašnāvnieku vienība: Jauna misija”, „Atraitnes”), Džeisons Beitmens (seriāls „Ozark”, „Spēļu nakts”) un citi.

 
Lai skatītos šo Youtube video, nepieciešams iespējot sociālās sīkdatnes.
Pielāgot sīkdatnes
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums