Koncerts “Gaismas ceļā” Ērgļos

Notiek: 2. aprīlis 12:00 - 13:30
ĒRGĻI; Ērgļu saieta nams

Pavasaris, ir spēks, kas augšup ceļ! Jauniešu koris “Gaismas ceļā” 30 jaunu cilvēku sastāvā 2. aprīļa svētdienas plkst.12.00 vēlas “pacelt” arī Jūsu garu, sniedzot garīgās mūzikas koncertprogrammu Ērgļu saieta namā.

Koncertā skanēs dažāda veida garīgā mūzika: klasiskā, gospeļmūzika, spiričueli, kā arī mūdienu kristīgā mūzika. Dziesmas tiks atskaņotas gan akapella izpildījumā, gan arī ar instrumentālo pavadījumu. Koncetra laikā mūs uzrunās kora diriģents Mārtiņš Subatovičs, kurš pastāstīs, kas ir tas īpašais stāsts, kas katrā dziesmā tiek ietverts. Dziesmās saklausīsim lielo Lieldienu notikumu, kuram visā pasaulē šajā laikā tiek pievērsta īpaša uzmanība – Jēzus Kristus nāve un augšāmcelšanās. Caur dziesmām tiks nests vēstījums par to, kas ir patiesa ticība un lūgšanas spēks. 

“Šis ir laiks, kad mostas daba un viss kļūst dzīvs mums apkārt. Arī dabā ir līdzīgi – kad viss ir apstājies un šķietami miris - nāk atmoda – pavasaris. Tāpat mēs caur dziesmām un vārdiem vēlamies sniegt ikkatram cerību par garīgo spēku, ko ikviens var piedzīvot un ikviens var saņemt.” /diriģents Mārtiņš Subatovičs/ 

Šī koncerta mērķis ir atklāt krusta spēku, kas mums katram var dot jaunu dzīvību, kas mūs var izmainīt, kas var dot jaunu dzīves jēgu un iedvesmu. 

Laipni gaidīti!

Informāciju iesūtīja: Ērgļu saieta nama vadītāja Sandra Avotiņa
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums