Kinoseanss ''Fabelmeni''

Notiek: 23. februāris 20:00 - 22:30
MADONA; kinoteātris „Vidzeme” Tirgus ielā 5

Žanrs: drāma Ieteicamais vecums: no 12 gadu vecuma Filmas garums: 2 stundas 30 minūtes Valoda: filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Filmas ir sapņi, kas nekad netiek aizmirsti. Režisora Stīvena Spīlberga līdz šim personiskākā filma, kas balstīta režijas meistara bērnībā.

Jaunais Semijs Fabelmens kopā ar ģimeni dzīvo Arizonā laikā pēc Otrā pasaules kara. Pēc kāda kino apmeklējuma Semijs iemīlas filmās, sāk tās veidot pats un atklāj, kā filmās mītošais spēks palīdz viņam saskatīt patiesību ģimenes noslēpumos.

Režisora Stīvena Spīlberga stāstā galvenās lomas atveido Gabriels Labells (“Plēsoņa”) topošā režisora lomā, Mišela Viljamsa („Mančestra pie jūras”, “Mana nedēļa ar Merilinu”), Pols Deino („Betmens”, „Plūdīs asinis”) un Sets Rogens (“Stīvs Džobss”).

Fabelmeni ieguvusi Zelta globusu kā gada labākā filma, bet Spīlbergs - kā gada labākais režisors. Paredzams, ka filma būs viena no galvenajām favorītēm cīņā par Kinoakadēmijas balvu “Oskars” visās nozīmīgākajās balvas kategorijās. Nominācijas tiks izziņotas 24. janvārī.

 
Lai skatītos šo Youtube video, nepieciešams iespējot sociālās sīkdatnes.
Pielāgot sīkdatnes
 
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums