PIESAKIES KULTŪRAS JAUNUMIEM

Dzelzavas kultūras nama Līnijdeju grupa "Silver Step"

Dibināšanas gads:2002
Dalībnieku skaits:18
Kolektīva vadītājs:Dina Meldere, 26 447 567
Mēģinājuma vieta:Dzelzavas kultūras nams
Mēģinājuma laiks:Ceturtdienās 19.00 - 21.00

Līnijdeju grupa “Silver Step” Dzelzavas kultūras namā aktīvi darbojas no 2002. gada. Apgūtas gandrīz 100 dejas, kolektīva dalībnieču pulks ar katru gadu kļūst arvien kuplāks.  

“Silver Step” aktīvi iesaistās visos līnijdejotāju pasākumos, festivālos, maratonos - 2006.gada augustā tika sarīkots līnijdeju maratons Dzelzavā, kura laikā apmeklētāji tika iepazīstināta ar līnidejām un to vēsturi. Līnijdejotāju rindās laipni tiek gaidīti jauni dalībnieki. 

Līnijdejotāju rindās laipni tiek gaidīti jauni dalībnieki. “Silver Step” vieno dejotprieks, draudzīgs kolektīvs ar jau zināmām tradīcijām un veselīga humora dzirksts!

Vēsture

Pirmā iepazīšanās ar līnijdejām dzelzaviešiem sākās 2002.gada rudenī, kad līnijdejas mācīt sāka Viktors Leimanis no Cesvaines. Sākumā interesentu skaits bija liels. 2004.gadā notika izmaiņas vadībā un līnijdejas Dzelzavā turpināja mācīt cesvainiete Ieva Graudiņa. Dzelzavas un Cesvaines līnijdejotāji apvienojās vienā kolektīvā un tika izraudzīts grupas nosaukums – "Silver Step''.

2005. gadā līnijdejas Dzelzavā turpina mācīt madoniete Ruta Kļava. Pēc tam vadības grožus pārņem Iveta Gailīte. Un uzsākot 2019. gada sezonu kolektīvu vada Dina Meldere. 

Šajos gados ir apgūtas ap 100 līnijdejas. Dejas ir visām vecuma grupām un gaumēm. Līnijdejotājas ir piedalījušās līnijdeju pasākumos Alūksnē, Lejasciemā, Taurupē, Cesvainē, Lubānā, Viļānos, Aizkrauklē, Stāmerienā, Madlienā u.c.
 
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums