LabdarībaIzvēlne

Procter & Gamble uzsāk kampaņu „Paldies, māmiņ!”, lai godinātu māmiņas visā pasaulē

iesūtīts: 2012.05.11 12:18
Starptautiskās Olimpiskās komitejas globālais partneris, uzņēmums “Procter & Gamble”, visā pasaulē uzsācis kampaņu „Paldies, māmiņ!”, lai godinātu sportistu māmiņas un pateiktos ikvienai māmiņai. Kampaņas mērķis ir cilvēkiem atgādināt, ka visuzticamākās pavadones ceļā uz panākumiem ir māmiņas, kuru atbalsts un nesavtīgais darbs spēlē ļoti svarīgu lomu sportista un ikviena cilvēka izaugsmē.

Kampaņas ietvaros arī Latvijā “Procter & Gamble” sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju sācis akciju „Palīdzi atbalstīt topošos Latvijas Olimpiešus”, kur līdz 30.jūnijam, pērkot “Procter & Gamble” ražoto produkciju, Latvijas iedzīvotāji atbalstīs Latvijas Olimpiskās vienības Jaunatnes sastāva sportistu treniņnometnes un inventāra iegādi, kas veicinās jauno talantu izaugsmi un starta iespējas Olimpiskajās spēlēs par prieku viņu māmiņām un sporta līdzjutējiem.

Mareks Kapuščinskis, “Procter & Gamble” viceprezidents Centrāleiropā: „Kad mēs redzam kādu talantīgu sportistu, mēs gribētu sabiedrībai atgādināt arī par viņa māmiņu, cilvēku, kas stāv aiz katra sportista panākumiem. Māmiņas dara visu, lai viņu bērnu sapņi piepildītos – ved bērnus uz treniņiem, uzmundrina, jūt līdzi katrai veiksmei un pārdzīvo neveiksmes, ikdienā sakopj apģērbu, mazgā traukus un gatavo ēdienu. „Procter & Gamble” mērķis ir palīdzēt māmiņām ikdienā. Mātes dienā un Olimpisko spēļu priekšvakarā teiksim „Paldies!” olimpiešu māmiņām un visām māmiņām, kuras dara reizēm tik sarežģīto, bet tomēr brīnišķīgo darbu – audzina bērnus.”

Daiga Šmēdiņa, pludmales volejbolista Jāņa Šmēdiņa māmiņa: “Esmu pateicīga, ka “Procter & Gamble” atbalsta jauniešu sporta attīstību, lai palīdzētu jaunajiem sportistiem pilnveidoties un sasniegt aizvien augstākus rezultātus. Bērna ceļš uz panākumiem ir sarežģīts, grūts un dažkārt ļoti nogurdinošs, bet tāpēc mums – māmiņām, ir jāsniedz mūsu bērniem atbalsts un jāuzmundrina viņi. Viss, ko darām viņu labā, tuvina bērnus panākumiem ne tikai sportā, bet arī dzīvē.”

Pirmo reizi Olimpisko spēļu vēsturē “Procter & Gamble” sniegs atbalstu olimpiešu mammām un ģimenēm, kuras spēļu laikā atradīsies Londonā. Lai uzturēšanās Londonā būtu patīkamāka, “Procter & Gamble” Ģimenes mājā būs iespējams atpūsties, vērot spēļu tiešraides, pieslēgties internetam un saņemt P&G zīmolu piedāvātos pakalpojumus.

Saskaņā ar pētījumiem, bērniem sports un fiziskās aktivitātes ir noderīgas ne tikai veselības uzlabošanai, fiziskai sagatavotībai un izturībai, bet tās arī pozitīvi ietekmē bērnu psiholoģisko un sociālo labklājību un visu viņu turpmāko dzīvi. “Procter & Gamble”, kā Olimpiskās kustības partneris ir apņēmies atbalstīt bērnu un jauniešu sporta attīstību, lai pozitīvi ietekmētu vairāk nekā viena miljona bērnu dzīvi visā pasaulē, tai skaitā arī Latvijā.

Plašāka informācija par “Proter & Gamble” iniciatīvu „Paldies, māmiņ!”: www.paldiesmamin.pg.com.

Papildu informācija:

Līna Kārkliņa

Procter & Gamble sabiedrisko attiecību konsultante

Tel.: + 371 67240571

e-pasts: lina.karklina@hkstrategies.com


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums