Ziemassvētkus gaidot Madonas muzejā!

iesūtīts: 2016.12.12 14:05
Līdz Ziemassvētkiem atlikušas vien dažas nedēļas, arvien lielāka rosība svētku rotājumu gatavošanā un dāvanu sagādāšanā. Aktīvu darbību uzsākām jau 10.decembrī, kad Saieta laukumā tika iedegta Ziemassvētku egle, bet muzeja Izstāžu zālēs visu dienu darbojās radošā darbnīca “Leduspuķe”.
Visu šo nedēļu sākot ar 12. līdz 16.decembrim no pilksten 10.00 līdz 14.00 muzeja darbosies radošās aktivitātes “Ziemassvētkus gaidot”. Šogad ikvienam - lielam un mazam - būs iespēja uztaisīt savu svētku rotājumu - saulīti, kā to bērnībā taisīja mūsu vecvecāki. Kāpēc saulītes? Jo Ziemas saulgriežu laikā diena pamazām paliek garāka un saule ir mūžīgās kustības un dzīvības simbols. Darbosimies visi kopā un izspēlēsim kādu rotaļu, gaidot gada baltākos un sirsnīgākos svētkus. Skolēnu klases aicinām pieteikties, zvanot pa tālruni 64823844 vai 26102225.

14.decembrī pulksten 12.00 aicinām uz ikmēneša tikšanos senioriem, ciklā “Dzīves un mākslas krāsās” Ziemassvētku noskaņās. Runāsim par laikrāžiem, jo mazajā zālē atklāsim izstādi “Pulksteņi”. Izstāde iepazīstinās ar muzejā gan no novada, gan tālākām vietām gadu gaitā nonākušajiem dažāda veida pulksteņiem - sienas, rokas, galda, modinātājiem. Kopējo laika ritējuma noskaņu papildina fotoattēli, atklātnes, gleznas un dzejnieku rakstītās rindas. Piedalīsies Madonas Valsts ģimnāzijas audzēkņi, radošā drāmas pulciņa dalībnieki. Radīsim svētku noskaņu ar interesantiem stāstiem, radošu kopā darbošanos un labiem vārdiem.

Uz sirsnīgu tikšanos muzejā!



Informāciju iesūtīja: Madonas Novadpētniecības un mākslas muzeja Izglītojošā darba nodaļas vadītāja Zane Grīnvalde.
Tālr.: 64823844.
Mob.tālr.: 00 371 29418187.

‌Ievietoja:
‌Inga Arāja

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums