Humors ar Jāni Skuteli Madonā

iesūtīts: 2016.04.09 12:58
Jau otro gadu pēc kārtas Madonā notiks humora un komēdijas šovs Aprils - jokiem un smiekliem bagāts izklaidējošs pasākums dažāda vecuma un dzīves veida cilvēkiem.

Sestdienā, 09. aprīlī plkst. 18:00 Madonas Kultūras nama durvis būs atvērtas ikvienam draudzīga pozitīvisma un komēdijas žanra cienītājam. Šogad biedrība Melnais Piens ciemos ir ielūgusi Latvijas gardāko smieklu ražotāju - Karalisko Improvizācijas teātri (KIT) ar Jāni Skuteli pie stūres. Pasākumu atklās komiķu apvienības Comedy Latvia viens no skandalozākajiem taisnības runātājiem Edgars Bāliņš ar savu stand-up uzstāšanos.

 

Karaliskais Improvizācijas teātris sola ne mazums pārsteigumu. Izrādē valda skatītājs, kura klātbūtne vislielākajā mērā nosaka izrādes saturu, virzību un noskaņojumu, smiešanās ir labais tonis un humors - zelta vērtē. Jānis Skutelis stāsta, ka “Improvizācijā ir ap simt dažādu improvizēšanas formu: mēs stāstām stāstus. Tie sanāk smieklīgi nevis tāpēc, ka mēs jokotos, vai mēs esam nenormāli asprātīgi, bet tāpēc, ka tie rodas šeit, uz vietas.”

 

Draudzīgai un nesteidzīgai atmosfērai apmeklētājus aicinām ierasties nedaudz agrāk. Plānotais pasākuma beigu laiks 20:00. Biļešu cenas attiecīgi no 5.00 – 13.00 eiro. Pārdošanā Madonas kinoteātra „Vidzeme” kasē O,T,C,P no 10:00 – 16:00 un filmu seansu vakaros. Pasākumā gūtie ieņēmumi tiks izmantoti MCity radošo darbnīcu centra attīstībai. Vairāk par centru variet uzzināt mājas lapā: www.melnaispiens.lv/mcity

 

Humora šova Aprils ietvaros MCity radošo darbnīcu centrā notiks vairākas radošas aktivitātes. Kā vienu no tām var minēt teātra improvizācijas meistarklasi, kurā savos profesionālajos noslēpumos dalīsies Varis Klausītājs no Zīmējumu teātra. Savukārt dienu iepriekš 08. aprīlī vakarā plkst. 19:00 uzstāsies  teātra improvizācijas grupa Speeele ar tikai Madonai raksturīgo jokošanos. Vakaru vadīs divi iezemieši no sarkastiskā un melnā humora projekta New Lazdona. Ņemot vērā ierobežoto krēslu skaitu centra telpās - 45 vietas, aicinām pieteikt apmeklējumu uz konkrēto pasākuma daļu savlaicīgi pa tālruni 29352281. Ieeja uz šo pasākuma daļu par ziedojumiem.

 

Publisks un skaļš paldies pasākuma atbalstītājiem: Madonas Novada pašvaldībai, laikrakstam Stars, portālam Draugiem.lv, „Ādere – A” SIA, „Capsinfo” SIA, „Madonas Viesnīca” SIA, MCity centra radošajai komandai. Kopā var izdarīt vairāk!

 

Seko jaunumiem par Aprils pasākumu biedrības Melnais Piens sociālo tīklu lapās: www.facebook.com/melnaispiens un www.draugiem.lv/melnaispiens


Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums