Dalībnieku pieteikšanās Madonā līdz 15.martam! Koncertšovs “SuperMikrofons” Madonā - aicinām pieteikties jaunos dziedošos māksliniekus!

iesūtīts: 2016.03.14 07:47
Pasākuma pirmajā daļā notiks jauno talantu priekšnesumu vērtēšana, un to veiks žūrija, kurā darbosies kompānijas MicRec dibinātāji Elita Mīlgrāve, Guntars Račs un pārējie vakara dalībnieki. Koncertu un konkursu vadīs Lauris Reiniks, kurš kopā ar žūrijas dalībniekiem un pieaicinātajām zvaigznēm, dziedās savus hitus koncerta otrajā daļā. Lauris: “Tu nekad nevari zināt, kurš tevi kurā brīdī pamanīs. Mēs ļoti daudzi esam sākuši savu ceļu ar konkursiem, festivāliem vai talantu šoviem. Ir jāizmanto iespēja, ka talantu meklētāji brauc pie tevis, nevis tev kaut kur ir jābrauc. Tā ir lieliska iespēja. Es ļoti aicinu atsaukties jaunos talantus, puišus, meitenes un grupas. Es tiešām sagaidu redzēt talantīgus cilvēkus ar degsmi un skatuves mīlestību. Varbūt šī būs jūsu laimīgā biļete, lai ienāktu Latvijas mūzikas pasaulē.”
Kompānija “Mikrofona ieraksti”, jeb vienkārši “MicRec” vienmēr ir meklējusi un attīstījusi jaunus vārdus Latvijas mūzikā, devusi iespēju izdot ierakstus dažāda žanra iepriekš vēl nezināmiem māksliniekiem.

Konkursa “SuperMikrofons” uzvarētājs iegūs iespēju uzstāties kompānijas “Mikrofona ieraksti” 20 gadu jubilejas lielkoncertā, Arēnā Rīga, 9.novembrī un papildus iespēju noslēgt vienas dziesmas ieraksta un promocijas līgumu EUR 1000 vērtībā.

Dalībnieku pieteikšanās līdz 15.martam! Uz Rīgas konkursu līdz 1.aprīlim.

Lai piedalītos konkursā, Dalībniekam līdz 15.martam (ieskaitot) jāaizpilda pieteikuma anketa mājaslapā www.micrecpm.lv
un jāpievieno fotogrāfija, kā arī dziesmas demo videoieraksts (links uz YouTube kanālu);
Konkursa nolikums un pieteikuma anketa šeit: http://www.micrecpm.lv/supermikrofons2016/

Kā viens no īpašajiem viesiem zvaigžņu koncertā mūzikas ierakstu kompānijas „Mikrofona ieraksti” divdesmitgadei veltītajā koncertšovā un jauno talantu konkursā „SuperMikrofons” uzstāsies šī gada Latvijas pārstāvis Eirovīzijas dziesmu konkursā - Justs Sirmais. Dziedātājs Justs ar dziesmu „Heartbeat” ieguva lielāko skatītāju atbalstu konkursā „Supernova” un pārstāvēs Latviju maijā notiekošajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Stokholmā. Justs Sirmais darbojas arī rokgrupā „TAX Free”, funk un džeza projektā „Bunch Of Gentlemen”, kā arī kopā ar reperi Gacho ierakstījis albumu „Smaids līdz ausīm”.

Koncertšova „SuperMikrofons” otrajā daļa jaunais dziedātājs sniegs aizraujošus priekšnesumus uzstājoties līdzās tādiem pazīstamiem mūziķiem kā Olga Rajecka, Aija Andrejeva, Ieva Kerēvica, Lauris Reiniks un citiem.

Konkurss un pazīstamu zvaigžņu koncerts notiks aprīlī un maijā lielākajās Latvijas pilsētās: 15.04. Ventspilī - „Jūras vārti”, 16.04. Madonā - Madonas pilsētas kultūras namā, 17.04. Liepājā - Rožu zālē, 29.04. Jelgavā - Jelgavas kultūras namā, 30.04. Rēzeknē - koncertzālē “Gors”, 05.05. Cēsīs - Vidzemes koncertzālē, 08.05. Valmierā - Valmieras kultūras namā un tad arī Rīgā, 15.maijā, kas būs visas šīs koncertu sērijas noslēguma pasākums un kura laikā notiks gan Rīgas uzvarētāja noteikšana, gan visa konkursa uzvarētāja paziņošana.

“Mikrofona ieraksti”, jeb “MicRec”, ir dibināta 1996.gada 17.aprīlī un šogad atzīmēs savu 20. gadadienu. Šo gadu laikā izdoti 550 dažādu izpildītāju albumi un izlases, un notikusi aktīva sadarbība ar visiem vadošajiem Latvijas māksliniekiem.

Biļetes uz pasākumu: http://www.bilesuparadize.lv/organizers/100

‌Justs - Heartbeat: https://www.youtube.com/watch?v=-mC1hi5p0Qs


‌Informāciju sagatavoja: Gunita Krastiņa
SIA MicRec PM.

Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama mākslinieciskās daļas vadītāja Ināra Cakule.
Mob.tālr.: 00 371 26339045.

‌Ievietoja:
‌Inga Arāja
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums