„Big Al & The Jokers”

iesūtīts: 2014.02.20 16:30
2014.gadā aprit gads kopš grupas „Big Al & The Jokers” dibināšanas. Un šo zīmīgo notikumu grupa ir nolēmusi atzīmēt ar koncertu tūri pa Latvijas pilsētām. Īstenībā šis kolektīvs Latvijā ir iemantojis atzinību un baudījis pelnītu mīlestību jau samērā ilgu laiku. Vairāk kā 10 gadus kolektīvu vienoja nosaukums „Keksi”, bet 2013.gadā nelielu izmaiņu rezultātā (kolektīvā harmoniski iekļāvās brīnišķīgais mūziķis – kontrabasists Pēteris Liepiņš) mūziķi nolēma izmainīt grupas nosaukumu uz „Big Al & The Jokers” un turpināt savu ceļu jaunā radošā noskaņojumā un daudz labvēlīgākā mikroklimatā.

„Big Al & The Jokers” - tie ir deviņi atraktīvi mūziķi, viena no retajām Latvijas grupām, kas uzstājas tik lielā sastāvā ar pilnu pūtēju sekciju, padarot iespējamas sarežģītas labāko swing, rhythm’n’blues, rock’n’roll  skaņdarbu interpretācijas.

Un, protams, neiztikt bez grupas „sejas” un kvalitātes zīmes - atraktīvā dziedātāja Aļģirdas Šuminskas jeb Big Al!

Pie „Big Al & The Jokers” vadības grožiem ir Latvijā pazīstamais impresārijs Rafails Balkins, savukārt, lai ansambļa vizuālais tēls atbilstu tā muzikālajam līmenim, piesaistīts stilists, fotomākslinieks un web-dizaineris - rezultātu jau varat aplūkot mājas lapā
www.jokers.lv !

Skatītājus gaida dzīvs, augsti profesionāls un dzīvespriecīgs muzikāls priekšnesums, kuru grupas mūziķi spēj radīt unikālā veidā uz jebkuras skatuves un jebkuras auditorijas priekšā neatkarīgi no tās vecuma, gaumes un noskaņojuma!


Madonas pilsētas kultūras namā 22.martā pulksten 19.
Biļetes cena: 6.00, 7.50, 10.00 €.
Biļešu iepriekšpārdošana: Madonas pilsētas kultūras nama filiāles "Vidzeme" kasē.
Tālr.: 648 22631

Informāciju iesūtīja: Madonas pilsētas kultūras nama atpūtas pasākumu organizatore Aija Špure.
Mob.tālr.: 00 371 26102796

Ievietoja:
Inga Arāja

Rediģēts: 20.02.2014.

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums