Hei, pirmo reiz Ģitāristu sesija rudenī!

iesūtīts: 2013.10.24 13:24

ĢITĀRISTU PAVASARA SESIJAS 2013 FOTOhttp://failiem.lv/u/nqjrefd          Madonā mūzikas izglītības tradīcijas sesijas formātā ir koptas jau 16 gadus! Sesijā šajā laikā ir piedaslījušies 1210 dalībnieki no Rīgas un visiem Latvijas novadiem – Kurzemes, Zemgales, Latgales un Vidzemes. Dalībai sesijā nav ierobežojumu. Mūzika cilvēkus vieno un saved kopā! Foto sesijas organizatori – Imants, Lāsma un Annija           

 Sesijas dalības maksas ir samazinātas un pieteikšanās laiks ir pagarināts līdz 28. oktobrim!Tiek montēta  filma “Ģitāristu sesijas aizkulises”  3. un 4. raidījumus redzēsit Re:Tv programmā šādos laikos: 26. oktobrī un  27. oktobrī 14.00-14.30 To redz visā Latvijā – Lattelecom Interaktīvajā TV pamata pakā un Lattelecom Virszemes TV ekonomiskajā pakā, kā arī Valmieras kabeļtelevīzijās. Auditorija ir visi Latvijas reģionu iedzīvotāji, lielu daļu no auditorijas sastāda arī Rīga.     


Sesija sāksies 28. oktobrī Madonas kultūras namā ar reģistrēšanos, iepazīšanos, darbu grupās, taču pēc pusdienām pus stundas lekcija būs par autortiesību saņemšanas un maksāšanas kārtību no AKKA/LAA pārstāvjiem! Plkst. 21.00 koncertu sniegsrock`n`roll grupa KEKSI.

Sesijā var piedalīties ikviens interesents – ģitāristi, basģitāristi, bundzinieki, taustiņinstrumentālisti un vokālisti, kuri vēlas mācīties un uzzināt vairāk par mūziku! Sesijas laikā notiks konkursi, konkursanti ir aicināti pievērsties tautasdziesmas motīviem. Pieredzē dalīsies sesijas mācībspēks – Latvijā atzīti mūziķi. Dalības maksa irLs 60,- (internāts) vai Ls 100,- (viesnīca). Maksā ietilpst naktsmītnes, ēdināšana 3 x dienā, 4 dienu lekciju programma, izdales materiāli, vakaru koncerti jamsessijas,relax tūre pie dabas un noslēguma koncerts. Pirmie 20 dalībnieki, kuri būs atsūtījuši visu anketās prasīto saņems T kreklu. Lai veidotu lietderīgu programmu, tiek ņemtas vērā iepriekšējā pieredze un dalībnieku atsauksmes.



No bronzas un metāla tiek gatavotas konkursu balvas  labākajam ģitāristam, basģitāristam, vokālistam, bundziniekam kā arī balva, visiem gaidītajā un atraktīvajā disciplīnā, “neredzamās ģitāras”  uzvarētājam.

Anketas ir atrodamas arī Rīgā, Upīša pasāžā veikalā „Sound Factory” vai vēl ērtāk Jūs to varat izdarīt tieši šeit lejuplādējot  no mājas lapas, aizpildot un atsūtot: gitses@madona.lv

Ģitāristu sesijas ilggadīgi sadarbības partneri ir Madonas novada dome!

Atbalsta Vidzemes plānošanas reģions un KKF!


Līdzīgi domā AIJA AUDIO, SOUND FACTORY

 ”ĢITĀRISTU SESIJAS 2013; 2012; 2011 VIDEO http://www.youtube.com/user/gitaristusesija/videos?flow=grid&view=1

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums