Madonā notiks 3.festivāls „Zelta Šlāgeris 2013”

iesūtīts: 2013.07.15 09:10
27.jūlijā plkst.17.00 Vidzemes augstienes skaistākā pilsēta Madona savā estrādē pulcēs Latvijas populārākos šlāger un kantrī grupas un izpildītājus uz 3.festivālu "Zelta Šlāgeris 2013". Šis festivāls uzskatāms par nozīmīgāko šāda žanra festivālu Latvijā, jo piedāvā labāko šī žanra mūziku un pulcē lielu apmeklētāju skaitu.

Uz festivāla skatuves šogad uzstāsies tādi populāri izpildītāji kā Galaktika, Normunds Rutulis, Liene Šomase, Ginc un ES, Klaidonis, Harijs Jonuškāns (Kantoris 04), Ineta Rudzīte, Santa Kasparsone, Henrihs Kalvītis, Gunārs un Zane, Rolise, Bruģis, Uldis Deigelis,Ēriks Gruzniņš, Juris Gausiņš, Teqila u.c.

     Festivālu ar savu klātbūtni pagodinās Latvijas estrādēs mūzikas leģendas - Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna un Viktors Zemgals. Kopā uz festivāla skatuves redzēsim vairāk kā 30 izpildītāju.

Pasākumu vadīs atraktīvais aktieris un šlāgermūzikas eksperts Guntis Skrastiņš.

     Pēc festivāla koncerta, kā ierasts, būs nakts balle, kurā uzstāsies grupas Klaidonis, CREDO un vienmēr kolorītais estrādes ansamblis „Rīgas viļņi”.

   Festivāla organizatori sola muzikālu baudījumu un patīkamus pārsteigumus visiem pasākuma apmeklētājiem. „Zelta šlāgeris” – tā ir iespēja baudīt labāko latviešu šlāgermūzikas lauciņā vienkopus!

Biļetes – Biļešu serviss kasēs, Latvijas pasta nodaļās un Madonas kinoteātra „Vidzeme” kasē! Iepriekšpārdošanā LĒTĀK!

Tikai Madonas novada un apkārtnes iedzīvotājiem ir iespēja iegādāties biļetes uz festivālu par 3 Ls līdz 26.jūlijam kinoteātra „Vidzeme” kasē!

 „Amigo” klientiem īpaša atlaide pērkot biļetes „Biļešu servisa” kasēs un internetā!

Lai padarītu šo kultūras programmu pieejamāku plašākiem sabiedrības slāņiem, kā arī atbalstītu cilvēkus ar īpašām vajadzībām, projekta rīkotāji piedāvā cilvēkiem ar invaliditāti (uzrādot Invaliditātes apliecību) apmeklēt pasākumu bez maksas.

Savukārt bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja brīva!

Atbalsta:  Madonas novada pašvaldība, Lāčplēša alus, Amigo, Latvijas radio 2,  Vakara Ziņas, draugiem.lv, pērkamkopā.lv, Latvijas šlāgerkanāls.

 Uz tikšanos 27.jūlijā festivālā „Zelta šlāgeris” Madonā !


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums