Muzikāls optimistisks koncertuzvedums “Džimlai Rūdi Rallallā!”

iesūtīts: 2013.04.29 16:54
Madonas estrādē UZMANĪBU!!! pārcelts uz 28. JŪNIJU plkst. 19.00 !!! .

Izcilās skatuves  personības , kas piedalās uzvedumā, dalīsies arī  savā personiskās dzīves pieredzē. Skatītājiem būs iespējams arī uzzināt dažādus smieklīgus atgadījumus, kas piedzīvoti filmas tapšanas gaitā. 

Uzvedums ir papildināts  ar  populārām un jēgpilnām dziesmām, daudzas no kurām skatītāji tiks aicināti dziedāt līdzi.  Būs arī īpaši šim uzvedumam komponēts pirmatskaņojums „Man jābūt”, ar  Māras Zālītes vārdiem un Lailas Ilzes  Purmalietes mūziku.

Piedalās –-  Jānis Paukštello, Gunārs Placēns, Pēteris Liepiņš, Rīgas Krievu teātra latviešu skatītāju iemīļotais aktieris - Jakovs Rafalsons, aktrise un ventiņu mēles speciāliste Velta Skurstene  un  bijusī Nacionālā teātra aktrise  Irina Tomsone, kura ir arī koncertuzveduma režisore.  Muzikālo  noformējumu veido  Nacionālā teātra muzikālās daļas vadītājs un komponists  Valdis Zilveris, jāpiebilst, ka Valdis Zilveris nupat kā ieguvis nozīmīgu balvu mūzikā ASV, kur vietējais koris izpildīja viņa komponētās 4 kantātes orķestra pavadījumā.

                          Biļetes     līdz 20.06. – Ls 4 -,

                                          no 20.06 – 28.06 – Ls 5, -

                                          izrādes dienā Ls 6 -,


 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums