Andra Bērziņa 60.gadu jubilejas koncerts’’ Manas PIEdzimšanas dienas’’

iesūtīts: 2013.02.24 16:15
MADONAS KULTŪRAS NAMĀ 11. MAIJĀ PLKST. 19.00

Andris Bērziņš aicina uz 80 minūšu garu koncertprogrammu „Manas Pie Dzimšanas dienas” jeb viena aktiera teātri Madonas kultūras namā.

Ir pienācis laiks atkal doties pie Latvijas skatītājiem trejdeviņos novados, tikai šoreiz  ar aktiera iemīļoto komponistu un dzejnieku darbiem pūrā. Programmā ietvertas dziesmas no R.Paula, U.Stabulnieka, I.Kalniņa un citu komponistu repertuāra, K.Skujenieka, R.Blaumaņa un I.Ziedoņa dzejas darbi, ko papildinās Andra spēlēto mūzikas instrumentu – akordeona, ģitāras, bungu – melodijas.

Šī programma ir mīlestības apliecinājums Latvijas tautai un kopīga Andra 50, 55 un 60 gadu Pie Dzimšanas dienu svinēšana; skatītājs ir tas „ciemiņš”, ar kuru aktieris runā patiesi, no sirds uz sirdi, no dvēseles uz dvēseli, jo „mēs viens otram tā kā saules esam” un „dodot gūtais neatņemams”. A.Bērziņš dāvina savu mākslas un viena aktiera teātri savai tautai un skatītājam, apceļojot Latviju un piepildot novadus ar savu mīlestību un cieņu saviem uzticīgajiem 38 darba gados iegūtajiem skatītājiem.

Aktieris priecāsies par dzīviem ziediem – rozēm, neļķēm, lilijām – savās Pie Dzimšanas dienās.

  Biļešu iegāde k/t kasē un biļešu servisa kasēs vai www.bilesuserviss.lv.

                 Biļetes Ls 5-, 4-, 3-     no 10. aprīļa


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums