„[Ie]vērojot klusumu”

iesūtīts: 2013.02.01 09:39
2. februārī plkst.19.00 Madonas kultūras namā notiks Mārtiņam Freimanim veltīts koncerts „[Ie]vērojot klusumu” kuros Mārtiņa draugi kopīgi dalīsies dziesmās, dzejā un atmiņās par Mārtiņu.

asākumā piedalīties aicināti arī vietējie mākslinieki. Un madonieši ir atsaukušies, jo koncertu kuplinās – grupa „Bruģis”, Intars Zommers, BJC ģitāristu pulciņš, Madonas kultūras nama deju grupa „Aliens” un popgrupa „Smaidiņš”, Madonas mākslas skolas audzēkņu izstāde veltīta tieši šim pasākumam. Koncerta laikā tiks demonstrēta Arvīda Krieva dokumentālā filma „Dzīve kā košums” par Mārtiņu Freimani un grupu Tumsa, uzstāsies Mārtiņa tuvākie draugi, būs arī Freimaņa fotogrāfiju izstāde un viņa dzejas lasījumi.

Koncertā  Madonas kultūras namā uzstāsies Mārtiņa draugi: Maija Kalniņa, Kaža, Putnu Balle, Valters Frīdenbergs, Olga Rajecka, grupa PeR, kā arī grupa Capybaras.

 „Liela un pompoza lielkoncerta vietā šogad esam iecerējuši doties ceļojumā pa Latviju, kur koncertu apmeklētāji tiks aicināti gan kopīgi ar Mārtiņa draugiem vienoties dziesmās, gan ieklausīties viņa rakstītajās dzejas rindās, atcerēties ar Mārtiņu kopā piedzīvotus notikumus un vienkārši pabūt kopā”, stāsta Mārtiņa Freimaņa fonda dibinātāja Maija Kalniņa. Dažādu pasākumu sērija notiks desmit dienas  - no 27.janvāra, dienas, kad Mārtiņu zaudējām līdz viņa dzimšanas dienai - 7.februārim.

 Biļetes pieejamas „Biļešu paradīzes” tīklā un www.bilesuparadize.lv. un k/t Vidzeme    biļete – ziedojums   Ls 5-,   tel.64822631

Katra nopirktā biļete ir ziedojums Mārtiņa Freimaņa fondam .

Informācija par fonda darbību atrodama mājaslapā www.mff.lv


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums