V Eksotisko deju festivāls ir klāt!

iesūtīts: 2012.08.08 17:35
Sestdien, 11.augustā Madonas kultūras namā notiks V Starptautiskais eksotisko deju festivāls „Maģiskais paklājs”. Tā ietvaros, jau tradicionāli, kultūras nama foajē paredzētas radošās darbnīcas bērniem un pieaugušajiem. Koncerta sākums - plkst.14., taču darbnīciņas darboties gribētājus gaidīs jau no plkst.13.00

Austrumu deju eksotika jau ir iekarojusi mūsu pilsētu - festivāla organizatores, deju studijas „Mantigra” vadītājas Sandras Sharmas iedvesmotas darbojas jau vairākas deju grupas, tuvākajā laikā tiks dibināta arī deju grupa senjoritām - lēdijām, kurām labpatīk izkustēties deju ritmos. Ugunīgās dejotājas krāšņajos tērpos tiek aicinātas uzstāties dažādos pasākumos gan mūsu novadā, gan ārpus tā. Šoreiz plašu eksotisko deju programmu ikvienam interesentam būs iespēja baudīt tepat - Madonā. Kopumā festivālā uzstāsies 19 deju grupas no Daugavpils, Rīgas, Rēzeknes, Baldones, Valmieras, Madonas un citām Latvijas pilsētām.

Pasākums visai ģimenei!

Lai festivālā labi justos ikviens apmeklētājs, arī šogad īpaši ir padomāts par bērniem. Sadarbībā ar biedrību „Caritas Madona” tiek gatavotas radošās darbnīciņas, kas darboties sāks jau no plkst.13.00.

„ Piedāvājuma klāsts tiešām būs bagātīgs - jūs gaidīs darbnīciņa „Jautrais magnētiņš”, „Rotu darbnīciņa” , kur draudzīgi pērļosim, „Taureņa stāsts”, ar iespēju izgatavot sev īpašu un gardu taurenīti ,atjautības stūrītis,  kā arī zīmējumu konkurss „Jautrā vasara” ar iespēju tikt pie kādas nelielas, bet jaukas dāvaniņas. Savukārt vasarīgu noskaņojumu ienesīs neparastie hennas zīmējumi, ko uzgleznos pieredzējis un profesionāls  mākslinieks . Katrs, kurš vēlēsies, varēs izgatavot sev masku vai bērniem tik iecienīto „Čupa-čups” brīnumpuķi” , informē  „Caritas Madona” pārstāve  Ramona Zariņa, noslēpumaini piebilstot, ka būs arī citi pārsteigumi, kurus šobrīd nevēlas atklāt.

Kafejnīciņā varēs veldzēt slāpes, papusdienot vai baudīt malku lieliskas kafijas, savukārt tirdziņā  iegādāties kādu dāvaniņu sev vai  saviem draugiem, kā arī mākslinieces darinātas rotas.

Ieeja koncertā un darbošanās radošajās darbnīcās - par ziedojumiem! Visus koncerta apmeklētājus gaida festivāla atbalstītāju sarūpēts pārsteigums – laimes spēle.

Radīsim svētku sajūtu kopā! Baudīsim dejas mākslu un dāvāsim mirkli radoša prieka saviem bērniem un paši sev! Uz tikšanos festivālā!

Sandra Zariņa

Foto: Divus iepriekšējos gadus par   radošajām darbnīcām prieks bija gan to apmeklētājiem, gan organizatoriem, jo atsaucība bija patiešām liela. 


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums