TEIC, KUR ZEME SKAISTĀKĀ

iesūtīts: 2012.07.03 22:51
Jauna muzikāla brīvdabas komēdija

 Arī šovasar „Muzikālais teātris 7”pie skatītājiem dosies ar jaunu, krāsainu un skanīgu muzikālu izrādi, dāvājot jautrību un  svētkus tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju. Šogad tā būs komēdija – kaut kur dzirdēta pasaka „Teic, kur zeme skaistākā...”

                                Pasakas parasti sākas ar vārdiem  Reiz sensenos laikos...  un beidzas ar - Tā viņi dzīvoja ilgi un laimīgi... Arī jaunajā brīvdabas komēdijā „Teic, kur zeme skaistākā...” viss būs kā pasakā. Būs karalis un princese, ministrs, dārznieks... būs pasaku tēli – rūķis un trīsgalvainais pūķis, un, protams, jokdaris un galminieki. Būs dziesmas, dejas un pasakainas pārvērtības... Pasakaina nekaunība, pasakaina nodevība, pasakaina mīlestība un pasakaini pārpratumi... Visi pasakas varoņi dzīvos pasakainu dzīvi, kas reizēm tik pasakaina neliksies... Tā, diemžēl, notiek arī pasakās...  Pasakaini liksies arī tas, ka dažus šīs pasakas varoņus būsim jau kaut kur sastapuši... Jo stāsts būs par mums pašiem, par šodienu...

                        Lomās iejutīsies Maija Doveika, Andris Ērglis, Akvelīna Līvmane, Juris Kalniņš, Jolanda Suvorova, Jānis Skanis,  Zigurds Neimanis, Mārtiņš Brūveris, Valters Krauze, Ieva Sutugova, Nikolajs Puzikovs, Atis Auzāns, Oranžā kora dziedātāji, Alberts Kivlenieks un Voldemārs Šoriņš. Izrādes autors un režisors atkal Voldemārs Šoriņš, scenogrāfs Jānis Jansons, horeogrāfs Alberts Kivlenieks, muzikālais producents Atis Auzāns.

                                Muzikālās komēdijas „Teic, kur zeme skaistākā...” pirmizrāde tradicionāli  notiks Saulkrastu estrādē - 20.jūlijā. Pēc tam „Muzikālais teātris 7” viesosies  Madonā 21.jūlijā plkst. 20.00,

Ikšķilē (27.jūlijā), Tukumā (28.jūlijā), Valmierā (3.augustā), Alūksnē (4.augustā), Bauskā (10.augustā), Saldū (11.augustā),  Kuldīgā (18.augustā).

Biļetes   no 26.06. k/t

Pirmās 400- Ls 3-,  pārējās Ls 4 -, izrādes dienā Ls 5-,


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums