Madonā viesosies pasaulē pazīstami mūziķi-King B & Elena Sherry

iesūtīts: 2012.05.14 14:11
2012.gada 20. maijā 17:00 Madonas kultūras namā viesosies pasaulē plaši pazīstams muzikants un komponists Valery Belinov „King B” un Elena Sherry. Valery Belinov ir ievērojams džeza un blūza muzikants, komponists un producents. Viņš ir vienīgais krievu superblūzmens.

Tieši blūza dzimtenē Deltā Misisipi viņu nosauca par „King B of Russia”.  Valery Belinov ir augsti profesionāls un atpazīstamākais džeza un blūza ģitāras spēlētājs. Dzīvodams Ņujorkā viņš ir piedalījies vairāk nekā 30 muzikālajos projektos un sniedzis neskaitāmus koncertus.

Jaunajā projektā Valery Belinov veido sadarbību ar jauno dziedātāju no Maskavas Ellena Sherry. Ellena Sherry jauna, talantīga dziedātāja un autore, savas darbības gaitas sākusi ar blūza džemiem „Zilajā putnā”, „Ritma un blūza” kafejnīcā, „B2” un „Mājā pie ceļa”.

Ar šo divu solistu piedalīšanos- „King B” un Ellena Sherry, tika rīkota virkne kopīgu koncertu, kas norisinājās labākajos klubos Maskavā, Sanktpēterburgā un citās pilsētās, kur viņi izpildīja populārākos blūza hītus un savas komponētās dziesmas.

Ieeja koncertā bez maksas.

Lauma Āboliņa

Latvijas kultūras koledžas 1.kursa studente


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums