Labdarības pasākums ''Piešķir dzīvei sapņu krāsainību''

iesūtīts: 2012.05.08 14:58
Sestdien 12. maijā plkst.10:00 radošās darbnīcas ''Ķengura kabata'' Saieta laukumā un plkst. 17:00 koncerts ''Piešķir dzīvei sapņu krāsainību'' Madonas pilsētas kultūras namā.

 

Šogad biedrība vēlas iesaistīt vairāk ģimeņu šāda veida nometnē . 2012.gada nometne notiks Indrānu pagasta ,,Ezerniekos'' Lubānas novadā”.
Koncertā piedalīsies:    Deju kolektīvs ,,Mazais cilvēciņš'';
                                        grupa Forte
                                       Normunds Pauniņš
                                       Vītolu ģimene
                                       Laura Leontjeva   
                                       Edgars Beļickis
                                       Live Brass Quintet
Koncerta sākums plkst.17.00  Madonas pilsētas kultūras namā


   Biedrība "Mēs saviem bērniem" apvieno Madonas puses ģimenes, kurās ir bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām. Biedrība darbojās jau 11 gadus, tajā ir iesaistījušās 20 ģimenes. Šo gadu laikā daudzi bērni ir izauguši  un sasnieguši  jauniešu,  mūsu izpratnē -pieaugušo vecumu, tomēr viņi savā būtībā ir un paliks bērni, jo  vienmēr būs atkarīgi no vecākiem, ģimenes un līdzcilvēkiem.

   Lai realizētu savus mērķus, biedrība iesaistās dažādos projektu konkursos. Šobrīd divi jaunieši ar invaliditāti ir iesaistījušies NVA piedāvātajā programmā „Atbalsts jauniešu brīvprātīgajam darbam”. Kā sadarbības partneris, biedrība sadarbībā ar Latvijas autisma apvienību piedalās projektā „Biedrības Latvijas autisma biedrības administratīvās kapacitātes stiprināšana”. Vērtēšanā iesniegts LEADER projekts „Aprīkojuma un tērpu iegāde biedrībai .

   Joprojām biedrības galvenais sadarbības partneris un finansiālais atbalstītājs ir Madonas novada pašvaldība, Hipotēku banka. 2011.gadā biedrība veiksmīgi piesaistīja atbalstītājus arī no uzņēmēju un privātpersonu puses, ir iegūts Sabiedriskā labuma statuss.

Biedrības mērķi ir nodrošināt intelektuālās un fiziskās attīstības, patstāvīgas dzīves iespējas bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām; gādāt par morālā, tiesiskā, fiziskā, garīgā stāvokļa uzlabošanu bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenēm; veicināt pilnvērtīgu personības attīstību, palīdzēt kopā ar ģimenēm integrēties mūsdienu mainīgajā sabiedrībā; palīdzēt radīt radoša darba iespējas jauniešiem ar īpašām vajadzībām; radīt iespējas lietderīgi un produktīvi pavadīt brīvo laiku bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām kopā ar ģimenēm, organizējot atveseļošanās, sportiskās, radošās, izglītojošās atpūtas nometnes un sporta pasākumus. 


  
 

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums