Aicina dabas mīļotājus

iesūtīts: 2012.04.20 17:18
21. aprīlī aicinu dabas mīļotājus, makšķerniekus, zvejniekus ar savām ģimenītēm, draugiem, radiem, kaimiņiem uz Lielo talku Lubāna mitrāja teritorijā. Sakopsim piestātnes teritoriju, ceļmalas ezera krastā no informācijas centra līdz sūkņu stacijai, tad kanāla malu līdz Asnupes tornim.
Padomāsim par talkai piemērotu apģērbu - garās bikses, kreklu vai jaku ar garām piedurknēm. Kājās vilksim slēgtus apavus ar pietiekami cietu (biezu) zoli, lai pēdās neieduras kāds nepamanīts stikls vai ass priekšmets. Galvā liksim cepuri vai lakatu. Šāds apģērbs mūs pasargās arī no ērču kodieniem. Paņemsim līdzi darba cimdus, jo Lielās talkas organizatori šogad piešķir tikai atkritumu maisus. Pēc talkas pusdienas un kopā būšana Lubāna mitrāja informācijas centrā.

Kursēs pagasta autobuss maršrutā – Ošupe( 9.30 Meža iela) – Degumnieki( 9.45 tautas nams) – Lubāna mitrāja informācijas centrs.

Pulcēšanās 10.00 pie Lubāna mitrāja informācijas centra! ( lūgums talkas dalībniekus pieteikties iepriekš zvanot pa telefonu 29234956)

Uz tikšanos sestdien, 21. aprīlī!

Lubāna mitrāja informācijas centra vadītāja Ina Gutāne


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums