Aicina „Dziesma Sarkaņos”

iesūtīts: 2012.04.16 10:49
Vokālistu koncerta-konkursa tradīcija Sarkaņu pagastā iesākās pirms piecpadsmit gadiem, ideju nedaudz aizņemoties no Latvijā popularitāti ieguvušā koncertšova „Dziesma manai paaudzei”. Pirmajos gados koncertā-konkursā piedalījās tikai Sarkaņu pagasta dziedāt varošie un gribošie dalībnieki. Laikam ritot „Dziesmā Sarkaņos” ir dziedājuši dalībnieki no visdažādākajām Madonas novada vietām, tāpat no Cesvaines un Lubānas.

Gadu gaitā pasākums ir izdzīvojis un savu vietu klausītāju sirdīs saglabājis stabilu. Ar šo pasākumu iegūstam un dodam- ne tikai iespēju parādīt savas vokālās spējas, ne tikai popularizēt un lolot latviešu dziesmas, bet arī ievelkam kādu smaida un optimisma dzirksti cilvēku sejās, prieka, saviļņojuma un pateicības sajūtas, jo iespēja tiek dota katram, kas vēlās dziedāt. Un, ja arī kādam tik labi neveicas, skatītāji to uzņem sirsnīgi un labsirdīgi ar aplausiem, pat piepalīdz līdzi dziedot.

2012. gada „Dziesmas Sarkaņos” moto-„Dziesmu Latvijai –dziedam Sarkaņos”

Pasākuma norises laiks: 2012. gada 4. maijs plkst. 19 00

Tiek aicināti dalībnieki no 16 gadu vecuma. Repertuārā jāiekļauj divas dziesmas, no kurām viena pēc satura atbilst tēmai –Latvija. Dziesmu pavadījums- mūzikas instruments vai fonogrammas.

Kopā ar dalībniekiem būs grupas „Tranzīts” līderis Ralfs Rubenis.

Pieteikšanās līdz 26. aprīlim, tālr. 29424739-Valda


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums