11. Grāmatu svētki

iesūtīts: 2012.03.30 16:57
2012. gada 20. aprīlī plkst. 10.00 Madonā

Madonas novada bibliotēka sadarbībā ar Lauku bibliotēku atbalsta biedrību (LBAB) akcijas „Atbalsts lauku bibliotēkām” ietvaros organizē Grāmatu svētkus.

Grāmatu svētki ir sabiedrības plaši apmeklēts un atsaucību guvis pasākums jau 11 gadus Latvijā un 10 gadus Madonas apkaimē, kurš notiek saskaņā ar LBAB svētku norises grafiku Latvijā.

Nenovērtējams ir lasītāju guvums no interesantajām tikšanās reizēm ar populāriem, sabiedrībā iemīļotiem autoriem- Juri Lorencu, Arvīdu Deģi, Velgu Vītolu, Ingunu Baueri, Jāni Paukštello un citiem. 

Tās ir iespējas izvēlēties un iegādāties dažādu izdevniecību: Zvaigzne ABC, Lauku Avīze, Jumava, Nordik, Tapals, Avots,  Rēriha grāmatnīca, Divpadsmit u.c.  jaunākās grāmatas. Pircēji piedalās jaunāko grāmatu izlozē „Veiksmīgais pircējs” svētku noslēgumā.

Tās ir iespējas piedalīties publiskajā diskusijā par drošības problēmām un to risinājumiem novados, uzdot jautājumus politiķiem, izteikt savu viedokli.

Tie ir svētki, kuros piedalās visu paaudžu lasītāji. Pasākumi notiek dažādās vietās:  gan pirmsskolas izglītības iestādēs, skolās, bibliotēkā, kultūras namā.

Ar katru gadu šie svētki kļūst nozīmīgāki bibliotēkām, tās svētkos saņem dāvinājumus un dāvinājumu kartes grāmatu iegādei saviem lasītājiem.

Šogad  svētku sākums plkst. 10.00 kultūras namā

Atbalstītāji: Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš,  Jelgavas tipogrāfija, Latvijas Bērnu fonds, SIA Skapīc, politiskās partijas, Madonas novada dome.

Informatīvie atbalstītāji: Latvijas Avīze, reģionālais laikraksts Stars.   


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums