KORIS “BALSIS”

iesūtīts: 2012.03.09 16:02
14. aprīlis, plkst. 19.00. MADONAS KULTŪRAS NAMS

Jau vairāk kā divdesmit gadus Jauniešu koris BALSIS ir viens no redzamākajiem un kvalitatīvākajiem amatieru koriem Latvijā. Lielu uzmanību koris velta latviešu komponistu mūzikai, tādējādi popularizējot Latvijas nacionālās kultūras mantojumu, tradīcijas un jaunradi. 


Šogad BALSIS sagatavojušas jaunu programmu – Valta Pūces ciklu "Gadalaiku dziesmas" ar Ineses Zanderes, Aivara Neibarta, Pētera Brūvera un Amandas Aizpurietes dzeju. Ar šo programmu koris sniegs koncertus dažādās Latvijas pilsētās – Siguldā, Madonā, Durbē, Rīgā. Koncerta vizuālo noformējumu veido māksliniece Agnese Bule. Līdzās instrumentālajam ansamblim koncertos uzstāsies arī pats autors, kurš šogad atzīmē savu 50 gadu jubileju. Valta Pūces cikls, "Gadalaiku dziesmas" (2003) ir pirmais tik apjomīgs gadalaiku cikls latviešu mūzikā, kas radīts pēc A.Vivaldi slavenā instrumentālā darba "Gadalaiki" parauga

Piedalās Valts Pūce (taustiņi), Jauniešu koris BALSIS (solisti un koris), Agnese Bule (video ainavas), instrumentālais ansamblis, Ints Teterovskis (diriģents).

 

/* (c)AdOcean 2003-2010, apollo_lv.Apollo_10.Apollo_Izklaide.Zinu_Top */ ado.slave('adoceanapollolvsdqnjlegvm', {myMaster: 'fVCVmsLW7Vlx29nvhDlIx83sY_cRgxK5Zht2Fwckx4D.j7' }); Kā jau iepriekš minēts, Jauniešu koris «Balsis» šogad svin savas pastāvēšanas 25. gadadienu, bet komponists Valts Pūce – 50 gadu jubileju.

        

   BIĻETES LS     5 -, 4 -, 3 -, 2-.   no       13. marta  k/t


 
Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums