Radošās darbības nedēļā radošā NEdarbnīca!

iesūtīts: 2012.03.01 15:09
2012.gada 13.martā Madonas novada pašvaldība sadarbībā ar biedrību „Zināšanu un inovācijas sabiedrība” (ZINIS) rīko apmācības „Radošā NEdarbnīca „Radošums un inovācija Madonas novada attīstībai””. Apmācības ir paredzētas plašam interesentu lokam. Savu dalību apmācībās aicinām pieteikt novada attīstības plānošanas darba grupu dalībniekus, deputātus, izpildinstitūciju vadītājus, dažādu nozaru uzņēmējus, izglītības un, protams, arī novada kultūras nozares pārstāvjus - kultūras darba organizatorus, kultūras un tautas namu, kultūrizglītības iestāžu, bibliotēku un muzeju vadītājus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus un jauniešus! Ceram uz jūsu atsaucību un vēlmi sniegt savu ieguldījumu Madonas novada ilgtspējīgā attīstībā!
Apmācību kursa mērķis ir stiprināt radošas domāšanas un inovācijas pārvaldības kompetenci Madonas novada konkurētspējīgas ekonomikas veidošanā un uzlabot prasmes konsultatīvam darbam ar vietējo sabiedrību radošu biznesa ideju izstrādē, attīstībā to agrīnajā attīstības stadijā un konsultatīvā darbā esošo uzņēmumu konkurētspējas paaugstināšanai.

Biedrība ZINIS irsabiedriska organizācija, kuras misija ir zināšanu un radošās ekonomikas attīstības veicināšana Latvijā un tās darbības mērķi - sabiedrības izpratnes uzlabošana par inovācijas jēdzienu, biznesa ideju autoru un uzņēmēju kapacitātes stiprināšana radošu risinājumu pielietošanai uzņēmējdarbībā konkurētspējas uzlabošanai un inovācijas politikas pilnveidošana nacionālā un reģionālā līmenī. Plašāka informācija pieejama: www.zinis.lv .

Apmācības vadīs pieredzējusi biedrības ZINIS eksperte Vita Brakovska. V.Brakovskas pakalpojumus izmantojuši: Nordea banka, Lattelecom, LR Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija, AAS Balta, Britu padome, vispārējās izglītības iestādes un augstskolas, plānošanu reģionu administrācijas u.c.. Plašāka informācija pieejama: www.brakovska.lv .

Uz tikšanos radošajā NEdarbnīcā!

Informāciju apkopoja un sagatavoja
Inga Arāja
Madonas novada pašvaldības
galvenā speciāliste kultūras darba organizatore
Tālr. 64860579, 27868891
inga.araja@madona.lv
www.madona.lv

Pārsūti Draugiem.lv Pārsūti Facebook Pārsūti Twitter Pārsūti LinkedIn
© 2008-2024 Madonas novads. Visas tiesības aizsargātas. Izgatavoja GlobalPro »
Datu privātuma politika · Sīkdatņu politika · Pielāgot sīkdatnes · Piekļūstamības paziņojums